14 °C Budapest
Hivatalos: ennyiért szállít házhoz az Ikea

Hivatalos: ennyiért szállít házhoz az Ikea

2018. február 6. 18:00

Ezentúl webáruházon keresztül is vásárolhatnak az Ikea vásárlói, valamint házhozszállítást is igényelhetnek. Utóbbi azonban nem mindenkinek lesz olcsó.

Ezentúl az Ikeában is anélkül tudunk bevásárolni, hogy kitennénk otthonról a lábunkat, ugyanis a cég elindította webáruházát. Az online vásárlóknak két lehetőségük van: az első esetben az Ikea webáruházában kiválasztják maguknak a megvásárolni kívánt termékeket, majd azt személyesen veszik át az általuk kiválasztott áruházban. Ennek díja 3 ezer forint.

A második esetben az egész országra kiterjedően kérhetnek házhozszállítást. Ez a kényelmesebb, ám drágább opció, hiszen a szállításért minimum 7 990 forintot kell fizetni. A díj mértékének megállapításához az áruház figyelembe veszi a megvásárolt áru(k) értékét, valamint azt, hogy helyileg hova kell szállítaniuk a termékeket.

Az áruház különböző zónákat állapított meg, szám szerint hatot. Mindegyik zóna esetén meghatározták, hogy mely irányítószámok tartoznak bele, és ennek megfelelően számítják ki a tarifát. A legolcsóbban az egyes zónába szállítanak, amelybe többnyire budapesti, illetve az áruházakhoz közeli irányítószámok tartoznak. A maximális 73 990 forintos díjat akkor kell kifizetni, ha valaki 500 ezer forint felett vásárolt és a hatos zónába szeretne kérni házhozszállítást.

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 29. csütörtök
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?