13 °C Budapest

Ő nyert az Ötöslottón: mire költi hatalmas vagyonát?

Pénzcentrum
2013. november 24. 18:32

Mire költi milliárdjait az újdonsült lottó nyertes? A Pénzcentrum a héten ezt is kiderítette. Élőben közvetítettünk még a legendás fővárosi piac drámájáról, aminek már úgy néz ki végleg befellegzett. Az egész ország fizeti majd az olcsó pesti bérlet árát, de még rengeteg dologról olvashattak nálunk a héten.

Ő nyert 3 milliárdot az Ötöslottón: tovább dolgozik, nem ad senkinek
Nem mond fel a munkahelyén, és csak szükség szerint osztogat nyereményéből a legújabb magyar lottómilliárdos - derül ki a Pénzcentrum.hu birtokába jutott "Nagynyertes kérdőívből". A szerencsés még szeptemberben vitte el az Ötöslottó 3 milliárd forintos főnyereményét. Exkluzív részletek.

Befellegzett a kamattámogatott hiteleknek: merre léphet a kormány?
Véget vethetnek a kamattámogatott hitelek rövid népszerűségének a csökkenő kamatok. Már a piaci hitelek is elérték azt a árszintet, amit ezek állami támogatással nyújtanak. Ennek oka egy törvényi akadály, ami szerint 6 százalékos kamat alatt már nem jár több állami támogatás, és ez lassan életképtelenné is teszi a konstrukciót.

Devizahitelek: a Kúriára vár a kormány
A Kúriára vár a kormány a devizahitelek egységes jogi rendezése ügyében - mondta Navracsics Tibor igazságügyi miniszter kedden Budapesten.

Így szedik be a bankok az ingyenes készpénzfelvétel díját?
Most már szinte biztos, hogy a korábbi tervekkel ellentétben jövőre is tranzakciós illeték terheli a kártyás fizetéseket.

Érik a botrány a Négy Tigrisnél: indul a józsefvárosi csata + képek
Csütörtök délelőtt 10 órakor tett kísérletet a tulajdonos MÁV arra, hogy "visszafoglalja" a józsefvárosi piac területét. Az üzemeltetők nem adják egykönnyen a híres-hírhedt piacot - a Pénzcentrum.hu élőben tudósított a helyszínről.

Józsefvárosi piac: a háború folytatódik

A MÁV Zrt. megindította a végrehajtási eljárást pénteken a Komondor Kft.-vel szemben a józsefvárosi piac területének visszaszerzésére. A Komondor Kft. azt közölte: nem időt húz azzal, hogy nem adja át a józsefvárosi piac területét a tulajdonosnak, hanem a törvényben biztosított jogaival él.

Háztartási gépet vennél karácsonyra? Segítünk választani

Renegetegen vesznek háztartási, vagy médiaeszközt karácsonyra. Mielőtt azonban valaki nyakába venné valamelyik elektronikai szakáruházat, érdemes jól végiggondolni, családunknak, szeretteinknek mire is van igazából szüksége.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egykulcsos adó: a gyermektelen gazdagok a legnagyobb nyertesek
A 2010 és 2013 között végrehajtott szja-reform összességében évi 444 milliárd forinttal csökkentette a magyar állam bevételeit, az adócsökkentés 74 százaléka a két legmagasabb jövedelmi tizedhez tartozó gyermektelen állampolgárok nettó jövedelmét növeli, állapítja meg egy a Pénzügyi Szemlében megjelent tanulmány - tudósít az Index.

Mindannyian fizetjük az olcsó pesti bérlet árát
Számos módosító javaslatot nyújtott be a Parlament költségvetési bizottsága (ami a gyakorlatban a kormány terveit tükrözi) a jövő évi büdzséhez. A legtöbb javaslat átcsoportosításról rendelkezik, de van köztük felettébb érdekes is. A legérdekesebb mindenképp a fővárosi közösségi közlekedésnek szánt plusz 14 milliárd forint. Ez a többlettámogatás pont akkor érkezik, amikor eldőlt, hogy jövőre 10%-kal olcsóbbak lesznek a budapesti bérletek.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem