21 °C Budapest

Meglepő Tesco-húzás: a vevő aranyat ér?

2011. január 16. 11:02

A Tesco Nagy-Britanniában zálogházi funkcióval bővíti portfólióját: olyan aranyékszereket vásárol klienseitől, amelyeket azok már nem használnak.

Lapinformációk szerint az áruházlánc célja, hogy így új ügyfeleket csábítson boltjaiba. A Tesco Gold Exchange szolgáltatást novemberben indították, és egyelőre a szigetország 15 üzletében lehet igénybe venni.

A Tesco honlapján kiindulási pontként szerepel egy árszámláló, ahol a karátok és tömeg alapján az ügyfél előzetesen megbecsülheti, mekkora összegre számíthat ékszere után.

 

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


Ha az ügyfél elfogadja a Tesco árajánlatát, a pénzt egyből átutalják bankszámlájára. A cég 7,8 fontot (2600 forint) kínál a kilenc karátos arany grammjáért. A különleges zálogházba az ügyfelek beadhatják nyakláncukat, karperecüket, gyűrűjüket és fülbevalójukat is, és akár megrongálódott állapotú termékeket is elfogadnak.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?