Gyász és tiltakozás! Lekerülnek a CCCP pólók a polcokról

2010. december 5. 18:02

Gyászolnak az angolok, miután a FIFA döntése értelmében nem ők, hanem Oroszország rendezheti a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Egy retro-mezek árusításából élő vállalkozó úgy döntött, hogy tiltakozásul leveszi a sportboltja polcairól a CCCP (Szovjetunió) feliratú és a svájci válogatott mezeket.

A hatvanas évek szovjet válogatottjának dresszét idéző pólók és a svájci csapat régi mezei iránt is jelentős érdeklődés mutatkozott korábban, ennek ellenére a vállalkozó megszünteti ezek értékesítését.

A kereskedő elmondta, hogy a döntés óta rosszul van, ha ránéz ezekre a mezekre, ezért - kerül, amibe kerül - a nyertes pályázó oroszok miatt szovjet-, Sepp Blatter miatt pedig svájci mez az ő boltjának polcain nem lesz többé.

"A pályázatunk kiemelkedett a mezőnyből, mégsem mi nyertük el a rendezés jogát. Furcsának - és talán kicsinyesnek - tűnhet a lépésünk, de gyakorlatilag elloptak tőlünk egy világbajnokságot" - tette hozzá.

FutballKATARzis 2022-ben

Óriási meglepetésre Katar rendezheti a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot, íme egy korábbi írásunk arról, hogy milyen stadionnal várják majd a döntő résztvevőit:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

80 ezres űrstadion : a világ legújabb csodája + fotók

 

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?