12 °C Budapest

December 3-ig lehet pályázni az E.ON 30 milliójára!

2010. november 15. 13:02

A tavaly elindított Családi Foci Program eddigi sikereire alapozva az E.ON Hungária újabb 30 millió forintos pályázatot hirdet, ezúttal az önkormányzatok számára.

A Vincze Ottó labdarúgó, a program nagykövete szakmai támogatásával, valamint Puskás Ferencné védnökségével indított új pályázat a futballegyesületek mellett immár az önkormányzatoknak is segít abban, hogy minél több lehetőséget biztosítsanak a foci révén a családoknak a közös sportolásra és az együtt eltöltött szabadidőre.


Vincze Ottó

"Véleményem szerint az E.ON-nak érdemes volt elindítania a programot. Azt látom, hogy az emberek pontosan megértették, hogy mit szeretnénk, és nagy örömmel valósítják meg az elképzeléseiket, csak kell valaki, aki megadja a "kezdőrúgást" - tartja Vincze Ottó labdarúgó, a Családi Foci program nagykövete, aki szakértőként is segíti a pályázatot.

A magyarországi települési önkormányzatoknak, illetve a települési önkormányzatok tulajdonában lévő közhasznú gazdasági társaságoknak meghirdetett pályázaton összesen 15 millió forint díjat oszt majd ki a szakmai zsűri; pályázatonként 1,5 millió forintból gazdálkodhatnak az önkormányzatok. Az egyesületeknek meghirdetett, szintén 15 millió forint összdíjazású új pályázati körben a korábbiakhoz hasonló színvonalú és tartalmú pályaműveket vár az E.ON. Itt egy-egy nyertes 3 millió forintból valósíthatja majd meg a családi foci programokat. A pályázaton nyert pénzen az önkormányzatok és egyesületek családi klubszobákat és rekreációs focitevékenység végzésére alkalmas kis pályákat építhetnek, vagy családi focihétvégét, edzési és szabadidős családi programokat hirdethetnek meg országszerte.


Konrad Kreuzer

"Nagy öröm számomra, hogy a családi programban nyertes egyesületek és az általuk megrendezett rendezvények résztvevői egyértelműen pozitív visszajelzést adtak a támogatás fontosságáról. Úgy gondolom, nagyon jó úton járunk, amikor ahhoz adunk támogatást, hogy a családok ingyenesen focizhassanak szabadidejükben, szakmai konferencián vehessenek részt, eszközöket vásároljanak a gyerekeknek vagy felújítsanak egy öltözőt, mosdót, és így tovább. Véleményem szerint ez a lényeg: az emberek számára kézzelfogható a támogatás" - véli Konrad Kreuzer, az E.ON igazgatóságának elnöke, a program egyik megálmodója.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az önkormányzatoknak és futballegyesületek kiírt pályázatra a vállalatcsoport december 3-ig várja a pályaműveket.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?