2 °C Budapest

Nyaralj félpénzen! - Akcióznak a szállodák

Pénzcentrum
2006. május 8. 10:30

10 milliárd forint értékű érvényes üdülési csekket őrizgetnek beváltatlanul a tulajdonosok, csak az év első 4 hónapjában 8.6 milliárd forintnyit vásároltak a cégek dolgozóiknak, illetve az üdülési alapítvány a rászorulóknak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
10 milliárd forint értékű érvényes üdülési csekket őrizgetnek beváltatlanul a tulajdonosok, csak az év első 4 hónapjában 8.6 milliárd forintnyit vásároltak a cégek dolgozóiknak, illetve az üdülési alapítvány a rászorulóknak - írja a Népszabadság.

A tavaly nyár elején kiváltott csekkek egy része rövidesen lejár, ezért is találták ki a júniusi akciót, melynek keretében a hotelek egy része féláras napot, vagy napokat tart. A mintát természetesen a vendéglősök átütő sikert arató torkos csütörtöke szolgáltatta.

Az akcióba bekapcsolódó hotelek az általuk meghatározott napokon 50%-ot elengednek a szállásdíjból. A jelentkezési határidő ma zárul le, eddig azonban már 70 szálloda jelezte, hogy részt kíván venni az akcióban. A végső szám várhatóan 100 felett lesz.

A Balaton környékén több étterem tart majd torkos hétvégét, júliusban pedig kétszáz hazai pincében kezdődik ingyenes borkóstoltatás.

Az üdülési csekk ismertségében és népszerűségében az idén következett be igazi áttörés: az év első 4 hónapjában kétszer annyit váltottak be, mint tavaly ilyenkor.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?