Close up of young woman picking fresh strawberries in organic strawberry farm. She is holding a basket with freshly picked strawberries. Experiencing gardening and harvesting. Woman in nature, sustainable lifestyle

Ekkora a baj? Hihetetlen, mit árul Harry herceg felesége: új bizniszbe kezdett Meghan Markle

2024. április 17. 14:42

Meghan Markle új üzleti vállalkozásba kezdett, a jövőben saját eperlekvárját, az American Riviera Orchardot fogja érétkesíteni. A termék egyelőre csak egy szűk kör számára elérhető, az áráról pedig nincs információ.

Meghan Markle új üzleti vállalkozásba kezdett, lekvárt értékesít - írja a BBC. Az American Riviera Orchard márkanevet viselő termék először a barátok és az egykori színésznőhöz közel álló személyek körében jelent meg, legalábbis egy Tracy Robbins divattervező által megosztott Instagram bejegyzés szerint. Ugyanakkor a Kaliforniára összpontosító új márka bevezetése a közösségi médiában már a múlt hónapban elkezdődött.

Meghan és Harry herceg vállalkozásai és márkái egyébként idéntől új irányt vettek, azok teljesen eltérnek a pár korábbi tevékenységeitől. Ezek közül az egyik legfontosabb talán, hogy Markle egy Netflix műsor indítását tervezi, amely a főzés és kertészkedés örömeit mutatja majd be. 

Az American Riviera Orchard egyébként a hercegi pár kaliforniai otthonának hangulatát idézi. A termék áráról még nincsen információ.

Érdekesség, hogy bár Harry és felesége tudatosan eltávolodott a brit királyi háztól, a lekvár ugyanakkor összeragasztja őket. Más királyi családtagok is foglalkoznak ugyanis lekvárértékesítéssel, amit a Buckingham-palota és Windsori kastély ajándékboltjaiban lehet kapni. A lekvár tehát az Atlanti-óceán mindkét oldalán megnyerő vállalkozásnak tűnik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Brutál nyereséget jelentett a Hell Energy

2023-ban 15 milliárd 468 millió forintnyi nyereséget termelt a Hell Energy Magyarország Kft., ami majdnem 2,5 milliárddal magasabb, mint az egy évvel korábbi eredmény.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem