14 °C Budapest
Group of laughing young kids standing in line starting running race in grass field at summer camp

Indul a last minute foglalás a gyerektáborokba: még nem késtél le semmiről

2021. június 21. 16:02

A legjobb táborok jó része már betelt, viszont felmérések szerint a szülők tizede a nyári szünet kezdetén kezd el tábort keresni a gyermekének. A későn ébredők segítségére siet a Táborfigyelő gyermektáborokat gyűjtő portál.

Alább közöljük a hat legnépszerűbb témájú és ár-érték arányú táborokat, amire még lehet jelentkezni.

Nyári manótáborok ovisoknak és kisiskolásoknak - napközis!

Családias környezetben kis csoportlétszámú táborokban hetente más-más tematikával várják az ovisokat és a kisiskolásokat. Választható kézműves, mesehősös, boszis és varázslós, kalózos és kishableányos, lovag- és hercegnőképzős, sőt cirkuszi téma is. Minden hétre jellemző a sok játék, társasozás és kézműveskedés.

Ár: 26 000 Ft

Balatoni Kalandtábor - ottalvós!

Gyermekünk eltölthet egy fantasztikus hetet a Balatonon! Programok széles választéka várja a táborozókat: kincsvadászat, íjászat, katasztrófahelyzet elhárítás, óriás labirintus, erőpróbák, látogatás tanyán, számháború, sátor készítés, falusi akadálypálya, tábortűz, éjszakai bátorságpróba, stb.

Ár: 65 000 Ft

Fotóstábor tinédzsereknek a 16. kerületben - napközis!

A leírás alapján a tábor végeztével jobb képeket készíthetünk, akár már a mobilollal is! Ha szívesen készítene gyermekünk átlagos, sótlan képek helyett megragadó, különleges, képeket, ha érdekli a fényképezés, szívesen könnyedén, interaktívan szeretne megismerni az alapokkal, ez a tábor az, amit keres!

Ár: 39 000 Ft

Katonai tábor Alsónémedin

Katonai tábor kifejezetten gyerekeknek, teljes ellátással! Indítanak 1 hetes és 1 hónapos turnusokat is. Az egyhetes turnusok gyakorlatias képzés során betekintést engednek a katonai életbe, amíg az 1 hónapos képzés során mind elméleti, mind gyakorlati képzésben részt vesznek a gyerekek, ahol elsajátíthatják a "katonai alaptan" elnevezésű tankönyvben összegyűjtött alapokat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ár: 35 000 Ft

Hunnia tábor - ottalvós!

A Hunnia táborban gyerekek és felnőttek egyaránt a sok játék, sport mellett egy kis történelmet is tanulnak. Számháborúban, éjszakai bátorságpróbán és egy törzsi csatában vehetnek részt. Beszélgetnek őseinkről, akikre máig büszkék lehetünk. Megismerkednek a hagyományos magyar harcművészet, a baranta elemeivel és gyakorolhatják. Kézműves foglalkozások keretében maradandót alkotnak. Népi játékokat tanulhatnak. Elsajátíthatják a magyar néptánc lépéseit egy vidám zenés estén.

Ár: 38-48 000 Ft

Rajzfilmes tábor - napközis!

A táborban a gyerekek elkészíthetik saját rajzfilmüket! Szeretettel várják a kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat Rajzfilmes táborukba. A résztvevők megismerik a hagyományos animációkészítés alapjait, a kreatív animációs figura- és karaktertervezést (kulcs- és fázisrajzolás), a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, valamint a dinamikus, mozgatás módszereit. Az elkészült munkákat pendrive-on hazavihetik. A tábor alatt rajzfilmes technikai ismeretek mellett, előadást tartanak a rajzfilmkészítés folyamatairól.

Ár: 48 000 Ft

A fenti táborokon kívül közel még 1000 táborturnus közül választhatnak a szülők, akik eddig nem tették még meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem