24 °C Budapest
Group of laughing young kids standing in line starting running race in grass field at summer camp

Indul a last minute foglalás a gyerektáborokba: még nem késtél le semmiről

2021. június 21. 16:02

A legjobb táborok jó része már betelt, viszont felmérések szerint a szülők tizede a nyári szünet kezdetén kezd el tábort keresni a gyermekének. A későn ébredők segítségére siet a Táborfigyelő gyermektáborokat gyűjtő portál.

Alább közöljük a hat legnépszerűbb témájú és ár-érték arányú táborokat, amire még lehet jelentkezni.

Nyári manótáborok ovisoknak és kisiskolásoknak - napközis!

Családias környezetben kis csoportlétszámú táborokban hetente más-más tematikával várják az ovisokat és a kisiskolásokat. Választható kézműves, mesehősös, boszis és varázslós, kalózos és kishableányos, lovag- és hercegnőképzős, sőt cirkuszi téma is. Minden hétre jellemző a sok játék, társasozás és kézműveskedés.

Ár: 26 000 Ft

Balatoni Kalandtábor - ottalvós!

Gyermekünk eltölthet egy fantasztikus hetet a Balatonon! Programok széles választéka várja a táborozókat: kincsvadászat, íjászat, katasztrófahelyzet elhárítás, óriás labirintus, erőpróbák, látogatás tanyán, számháború, sátor készítés, falusi akadálypálya, tábortűz, éjszakai bátorságpróba, stb.

Ár: 65 000 Ft

Fotóstábor tinédzsereknek a 16. kerületben - napközis!

A leírás alapján a tábor végeztével jobb képeket készíthetünk, akár már a mobilollal is! Ha szívesen készítene gyermekünk átlagos, sótlan képek helyett megragadó, különleges, képeket, ha érdekli a fényképezés, szívesen könnyedén, interaktívan szeretne megismerni az alapokkal, ez a tábor az, amit keres!

Ár: 39 000 Ft

Katonai tábor Alsónémedin

Katonai tábor kifejezetten gyerekeknek, teljes ellátással! Indítanak 1 hetes és 1 hónapos turnusokat is. Az egyhetes turnusok gyakorlatias képzés során betekintést engednek a katonai életbe, amíg az 1 hónapos képzés során mind elméleti, mind gyakorlati képzésben részt vesznek a gyerekek, ahol elsajátíthatják a "katonai alaptan" elnevezésű tankönyvben összegyűjtött alapokat.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ár: 35 000 Ft

Hunnia tábor - ottalvós!

A Hunnia táborban gyerekek és felnőttek egyaránt a sok játék, sport mellett egy kis történelmet is tanulnak. Számháborúban, éjszakai bátorságpróbán és egy törzsi csatában vehetnek részt. Beszélgetnek őseinkről, akikre máig büszkék lehetünk. Megismerkednek a hagyományos magyar harcművészet, a baranta elemeivel és gyakorolhatják. Kézműves foglalkozások keretében maradandót alkotnak. Népi játékokat tanulhatnak. Elsajátíthatják a magyar néptánc lépéseit egy vidám zenés estén.

Ár: 38-48 000 Ft

Rajzfilmes tábor - napközis!

A táborban a gyerekek elkészíthetik saját rajzfilmüket! Szeretettel várják a kicsiket és nagyokat, kezdőket és haladókat Rajzfilmes táborukba. A résztvevők megismerik a hagyományos animációkészítés alapjait, a kreatív animációs figura- és karaktertervezést (kulcs- és fázisrajzolás), a látvány, illetve a háttér és környezet megtervezését, valamint a dinamikus, mozgatás módszereit. Az elkészült munkákat pendrive-on hazavihetik. A tábor alatt rajzfilmes technikai ismeretek mellett, előadást tartanak a rajzfilmkészítés folyamatairól.

Ár: 48 000 Ft

A fenti táborokon kívül közel még 1000 táborturnus közül választhatnak a szülők, akik eddig nem tették még meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 3. kedd
Hermina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?