Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. szeptember 27.)

2020. szeptember 27. 07:45

Vasárnap se maradj le a hírekről! Templomba készülsz, de nem tudod, kell-e esernyő? Elfogyott a zsemlemorzsa, de nem tudod, hol kapod meg akciósan? Lemaradtál a lottósorsolásról? Most minden információt egy helyen megtalálsz! Mutatjuk, mit hoz a vasárnap. 2020. szeptember 27.

Névnap

Adalbert

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 363.54 Ft
USD: 312.56 Ft
CHF: 336.63 Ft
GBP: 398.60 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 31933.26
OTP: 8985 Ft
MOL: 1559 Ft
RICHTER: 6705 Ft

Ötöslottó

A sorsolás dátuma: 2020.09.26.
Az ötöslottó nyerőszámai a 39. héten emelkedő számsorrendben a következők:
8, 23, 72, 80, 90.
Joker: 002578

A 39. héten nem volt telitalálat az Ötöslottón. További nyeremények:

- 4 találat: egyenként 615 445 Ft
- 3 találat: egyenként 19 840 Ft
- 2 találat: egyenként 1 870 Ft

A 39. héten nem volt telitalálat az Ötöslottón; a 40. héten 2 milliárd 160 millió forint lesz a várható főnyeremény.

Országos középtávú előrejelzés

Szeptember 27. vasárnap: Általában gyengén vagy közepesen felhős időre számíthatunk, csupán a déli határ mentén lehet több a felhő. Ugyanakkor késő délutántól délnyugaton megnövekszik a felhőzet, de estig nem valószínű számottevő csapadék. Keletire, délkeletire fordul a légmozgás, amely főként északkeleten lehet olykor erős. A hőmérséklet kora délután 14 és 19, késő este 9 és 14 fok között valószínű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Szeptember 28. hétfő: Többnyire erősen felhős idő várható, de átmeneti felszakadozások, illetve tartósabban borult tájak is előfordulhatnak. Reggel még többfelé várható eső, zápor, de napközben inkább csak elszórt jelleggel alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. A délkeleti, keleti, majd a délnyugatira, nyugatira forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 24 fok között alakul.

Szeptember 29. kedd: Éjszaka és reggel felhősebb időben lesz részünk, majd napközben fokozatosan szakadozik a felhőzet, és a legtöbb helyen kisüt a nap. Elszórtan fordulhat elő zápor. Az északnyugati, nyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Változó, és kedvezőtlen útviszonyokra készüljünk, ma többfelé nedves útviszonyokra kell készülnünk, és az erős, néhol viharos északnyugatira forduló szél is nehezítheti az iránytartást. Holnap megszűnik a csapadék, de a szél még nagy területen erős marad.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Ma a hideg-, és a melegfrontra érzékenyek szervezetét is megterheli az időjárás. Ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm