2020. október 20. kedd Vendel

Less be a 2,1 milliárdos luxusbirtokra: így élnek a csúcsgazdag magyarok + videó


Fényűző magyarországi luxusbirtokot mutatott be egy magyar videós: a 23,5 hektéros területen egy 1400 négyzetméteres házban tengetheti a napjait az, aki kifizeti a 2,1 milliárd forintos vételárat. A birtokon van minden: két horgásztó, istálló, focipálya, teniszpálya és parkerdő is. Less be te is a magyar szupergazdagok világába, aztán irány lottózni!

Elképesztő luxusbirtokot mutatott be a Csédé nevű YouTube csatorna, ami épp eladó, 2,1 milliárd forintot kérnek érte. A 23,5 hektáros területen egy 1400 négyzetméteres ház, két tó, nyaraló, focipálya, teniszpálya is helyet kapott. Emellett van istálló hat ló számára, két hektáros parkerdő, 100 termő fából álló gyümölcsös és egy 295 négyzetméteres mezőgazdasági épületet is felhúztak.

Nézz kürül a Pénzcentrum Személyi Kölcsön kalkulátorában, ahol kiválaszthatod a számodra legkedvezőbb ajánlatot

Az elképesztő luxusházat 2008-ban építették, van benne 3 hálószoba saját fürdővel, gardróbbal, szülői szárny fürdővel, gardróbbal, gyerekszoba, illetve panorámás konyha és dolgozószoba is helyet kapott. Emellett wellnessezni is lehet, medence mellett jakuzzizni is tud a tulajdonos, na meg szaunázni. Az egész ház intelligens rendszerrel van felszerelve, és ha vendégek jönnek, akkor nem kell szorongani a kertben: a garázsba 9 kocsi fér el, és felszíni parkoló is van, 10 férőhelyes.

Filmet pedig csak a szegények néznek tévében: a csúcsgazdagok elvonulnak a moziszobájukba a 23,5 hektáros birtokukon.

Ha azt nézzük, mennyibe kerülnek a budapesti luxuslakások, ez a birtok egészen jutányos 2,1 milliárd forintért. Korábban a Pénzcentrum megvizsgálta a fővárosi újlakás-piacot, hogy kiderüljön, az ingatlanfejéesztők mennyire számítanak a pénzes vásárlókra. A legdrágább "otthon" irányára több mint 545 millió forint, hanem az, hogy a luxusfejlesztések darabszáma szerint meglepően komoly igény mutatkozik a többszáz milliós lakásokra Budapesten.

A Budapesti Lakáspiaci Riport szerint az 50 millió forint alatt kínált lakások száma 1910 darabot számlál; az 50-100 millió forint közötti kategóriában 2646 eladó lakás található jelenleg; míg 100-200 millió forint között 519 lakóingatlanból válogathatnak az érdeklődők; a 200-400 milliós árszegmensben 88 luxuslakáson van még árcédula; de a 400 millió forintnál drágább projekteknél is akad még 5 vevőre váró "otthon".

Fotó: eladobirtok.mpisausage.com

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Hozzászólások száma: 3 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.15-10.21
Országos

Lidl

10.15-10.21
Országos

Auchan

10.15-10.21
Országos

Tesco

10.15-10.21
Országos

Spar

10.15-10.21
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó