6 °C Budapest
Ezekbe az országokba már el lehet jutni fapadossal

Ezekbe az országokba már el lehet jutni fapadossal

2020. június 16. 14:48

Ahogy a vírushelyzethez kapcsolódó korlátozások enyhülnek Európa-szerte, úgy szélesedik az ismét könnyen elérhető nyaraló desztinációk listája is. A tengerparti kikapcsolódásra vágyók ellátogathatnak akár a festői görög szigetre, Szantorinire vagy a homokos strandjairól és látványos kerékpárútjairól ismert Menorcára. Akik pedig inkább városnézéssel töltenék a szabadnapjaikat, felfedezhetik Nizza, Róma vagy akár Berlin nevezetességeit és múzeumait is.

A Wizz Air a Magyarországról induló útvonalainak már több mint felére újra repül, így a légitársasággal már júniusban is több mint 40 úti célra utazhatnak az utasok Magyarországról. WIZZ Flex szolgáltatással az utasok törlési díj felszámítása nélkül módosíthatják vagy törölhetik foglalásukat akár 3 órával a felszállás előtt. Az utas általi törlés esetén pedig a viteldíj 100%-át jóváírják WIZZ számlájukon, ha nem tudnak, vagy mégse szeretnének elutazni.

A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,97%-át a kabin légteréből, a légitársaság pedig további lépésekkel is támogatja az utasok fizikai elkülönítését, gondoskodik a makulátlanul tiszta, fertőtlenített fedélzetről és csökkenti az emberek közötti indokolatlan érintkezést.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 15. csütörtök
Anasztázia, Tas
15. hét
EZT OLVASTAD MÁR?