18 °C Budapest

Júniusi sebesség- és büntetésrekordok

2010. július 7. 15:02

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közzétette a júniusban a megyében mért sebességi rekordokat, valamint az ezekért cserébe kirótt bírságok összegét - tudósít a police.hu.


Az alábbi képen látható motorkerékpár vezetője Ercsiben lakott területen belül a megengedett 50 km/h helyett 121 km/h sebességgel közlekedett, a bírság összege 200 ezer forint.

A Renault típusú személygépkocsi vezetője Sárbogárdon lakott területen belül az 50 km/h helyett 109 km/h sebességgel közlekedett, a kiszabott bírság 130 ezer forint.

A Skoda típusú személygépkocsi vezetője szintén Sárbogárdon lakott területen belül a megengedett 50 km/h helyett 112 km/h sebességgel közlekedett, neki is 130 ezer forintról megy a csekk.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24