2 °C Budapest

300 ezer forintos büntetést kapott a száguldó BMW-s

2010. június 10. 18:02

Az Országos Rendőr-Főkapitányság (ORFK) közzétette a májusi gyorshajtók toplistáját, egy BMW tulajdonosának 300 ezres csúcsbüntetést ért a kisvárdai 147 km/órás száguldozás.

Az M7-es autópályán 130 km/óra helyett 217 km/órás sebességgel közlekedett egy személyautó, a közigazgatási bírság összege 130 ezer forint volt.

Ennél többet, 200 ezret kell fizetnie annak az autósnak, aki a 47-es főúton 90 km/óra helyett 191 km/órás sebességgel közlekedett.

Szintén 200 ezres büntetésre számíthat az a sofőr, aki az 5-ös főúton 188 km/órás sebességgel hajtott a megengedett 90 km/óra helyett.

A májusi rekordert Kisvárdán, a 4-es számú főúton csípték el, a megengedett 50 km/óra helyett 147 km/órás sebességgel haladt a BMW sofőrje, amelyért 300 ezer forintról szóló csekket kap hamarosan.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem