21 °C Budapest
Telephone problem. Upset angry millennial male feel outraged by bad wrong work of smartphone app poor weak wifi signal. Worried nervous young man missed business phone call get too much spam messages

A fizetős Facebook és Instagram után jöhet a fizetős TikTok: ez várhat a felhasználókra

2023. február 21. 19:44

A TikTok vezetősége egy teljesen új, fizetőkapu mögé zárható videós koncepción gondolkodik, amelynek lényege, hogy a tartalomkészítők beállíthatnák, hogy bizonyos tartalmaikat csak egy jelképes összeg kifizetése után tekinthessenek meg a felhasználók - írja az Index a The Information információi alapján. A lap szerint a vezetőség azután vetette fel az új fejlesztés bevezetését, miután az Egyesült Államokban lelassult a közönség növekedése. Az ötlet egyébként nem új keletű, hasonló formátummal operál például az OnlyFans is, szerencsére a TikTok azonban minden felnőtt-tartalmat azonnal tiltólistára helyez.

Az még kérdéses, hogy a funkció pontosan hogyan működne. A TikTok vezetősége szerint azonban nemcsak az oldalnak, hanem a tartalomgyártóknak is előnyös lenne, ha közvetlenül szerezhetnének bevételt legfelkapottabb videóik után.

Ahogy arról a Pénzcentrum is beszámolt, Mark Zuckerberg friss bejelentése szerint már előfizetéses szolgáltatást is nyújt a Meta. Elon Musk fizetős igazolt Twitter-felhasználó ötletéhez hasonlóan, aki fizet, kaphat hitelesítő jelvényt a profiljára, illetve növelheti posztjai elérését. A szolgáltatás díja havi 11,99 dollár, mai árfolyamon cirka 4300 forint lesz:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 23. csütörtök
Emőke
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?