Telephone problem. Upset angry millennial male feel outraged by bad wrong work of smartphone app poor weak wifi signal. Worried nervous young man missed business phone call get too much spam messages

A fizetős Facebook és Instagram után jöhet a fizetős TikTok: ez várhat a felhasználókra

2023. február 21. 19:44

A TikTok vezetősége egy teljesen új, fizetőkapu mögé zárható videós koncepción gondolkodik, amelynek lényege, hogy a tartalomkészítők beállíthatnák, hogy bizonyos tartalmaikat csak egy jelképes összeg kifizetése után tekinthessenek meg a felhasználók - írja az Index a The Information információi alapján. A lap szerint a vezetőség azután vetette fel az új fejlesztés bevezetését, miután az Egyesült Államokban lelassult a közönség növekedése. Az ötlet egyébként nem új keletű, hasonló formátummal operál például az OnlyFans is, szerencsére a TikTok azonban minden felnőtt-tartalmat azonnal tiltólistára helyez.

Az még kérdéses, hogy a funkció pontosan hogyan működne. A TikTok vezetősége szerint azonban nemcsak az oldalnak, hanem a tartalomgyártóknak is előnyös lenne, ha közvetlenül szerezhetnének bevételt legfelkapottabb videóik után.

Ahogy arról a Pénzcentrum is beszámolt, Mark Zuckerberg friss bejelentése szerint már előfizetéses szolgáltatást is nyújt a Meta. Elon Musk fizetős igazolt Twitter-felhasználó ötletéhez hasonlóan, aki fizet, kaphat hitelesítő jelvényt a profiljára, illetve növelheti posztjai elérését. A szolgáltatás díja havi 11,99 dollár, mai árfolyamon cirka 4300 forint lesz:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem