20 °C Budapest

Luxuslakást vett a kussolási pénzből a celebszerető

2010. szeptember 16. 05:20

Nem kevesebb, mint 1 millió 625 ezer dollárt (átszámítva 350 millió forintot) fizetett egy New York-i luxuslakásért Tiger Woods egyik ex-szeretője. Rachel Uchitel a pénzzel is jól bánik, hiszen a botrány kirobbanását követően 10 millió dollár (közel 2,2 milliárd forint) hallgatási pénzt sajtolt ki a sportolóból.

A háromszobás ingatlan egy olyan társasházban található, ahol a folyóson hófehér uniformisba öltözött személyzet várja a lakók kívánságait.

A Park Avenue a város egyik legfelkapottab környéke

A lakás irányára 2 millió dollár volt, amit az eladó előbb 1,849 millió dollárra csökkentett, de Rachel Uchitelnek még ebből is sikerült alkudni, így a szerződésbe végül 1,625 millió dollár került.

Százezreket keres havonta a magyar celebnyugdíjas + videó Kattints!

 

A híressé vált celebszerető ebben a konyhában készíti majd elő a friss húsokat

A három hálószoba és az inasok mellett három fürdőszoba, egy díszes kandalló és egy gyönyörű kilátást biztosító tetőtéri terasz szolgálja majd az új tulajdonos kényelmét.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A teraszról látni az Empire State Building-et

A 35 éves nő a Tiger Woods-szal kötött titoktartási megállapodás értelmében 10 millió dolláros hallgatási pénzt kapott a sportolótól, így könnyen kicsengette a vételárat.

A szobákat még be kell rendezni, a pénz nem akadály

A társasház működtetéséért felelős szervezet egyik tagja szerint az ügylet zökkenőmentesen zajlott le, problémamentes volt a tulajdonosváltás.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 14. hétfő
Vazul
24. hét
Június 14.
Húsmentes világnap
Ajánlatunk
  • Vedd fel a harcot! (x)

    Több levegő, kevesebb parlagfű! Kezdődik a parlagfű szezonja. A parlagfű irtása mindannyiunk közös érdeke.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 13. 16:08