Luxuslakást vett a kussolási pénzből a celebszerető

2010. szeptember 16. 05:20

Nem kevesebb, mint 1 millió 625 ezer dollárt (átszámítva 350 millió forintot) fizetett egy New York-i luxuslakásért Tiger Woods egyik ex-szeretője. Rachel Uchitel a pénzzel is jól bánik, hiszen a botrány kirobbanását követően 10 millió dollár (közel 2,2 milliárd forint) hallgatási pénzt sajtolt ki a sportolóból.

A háromszobás ingatlan egy olyan társasházban található, ahol a folyóson hófehér uniformisba öltözött személyzet várja a lakók kívánságait.

A Park Avenue a város egyik legfelkapottab környéke

A lakás irányára 2 millió dollár volt, amit az eladó előbb 1,849 millió dollárra csökkentett, de Rachel Uchitelnek még ebből is sikerült alkudni, így a szerződésbe végül 1,625 millió dollár került.

Százezreket keres havonta a magyar celebnyugdíjas + videó Kattints!

 

A híressé vált celebszerető ebben a konyhában készíti majd elő a friss húsokat

A három hálószoba és az inasok mellett három fürdőszoba, egy díszes kandalló és egy gyönyörű kilátást biztosító tetőtéri terasz szolgálja majd az új tulajdonos kényelmét.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A teraszról látni az Empire State Building-et

A 35 éves nő a Tiger Woods-szal kötött titoktartási megállapodás értelmében 10 millió dolláros hallgatási pénzt kapott a sportolótól, így könnyen kicsengette a vételárat.

A szobákat még be kell rendezni, a pénz nem akadály

A társasház működtetéséért felelős szervezet egyik tagja szerint az ügylet zökkenőmentesen zajlott le, problémamentes volt a tulajdonosváltás.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?