Így néz ki egy megcsalt celebfeleség rejtekhelye

2009. december 8. 16:58

Nem tétlenkedett Tiger Woods megcsalt felesége, Elin Nordegren miután felröppent a hír, hogy a hűtlenkedő férje egy pornósztárral is ágyba bújt. A megcsalt asszony vásárolt egy kétmillió dolláros rejtekhelyet.

Szülőhazájában vásárolt a család hivatalos álláspontja szerint az ikertestvére - Josefin Nordegren - számára kicsivel több mint kétmillió amerikai dollárért (360 millió forint) házat, az akaratán kívül az elmúlt napok botránytörténeteinek egyik központi figurájává vált, Elin Nordegren - írja NY DailyNews.

Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne röppenne fel a bulvársajtóban egy-egy újabb hír a világhírű golfozó, Tiger Woods házassága alatti tévelygéseiről. A sportoló nőügyeinek száma lassan eléri az egy tucatot. A híradások szerint a sportoló felesége akkor sokallt be végleg, amikor férjét egy pornófilmeket is vállaló hölggyel hozták összefüggésbe.

Az új svédországi ház - Forrás: NYDN


A Daily News tudósítása szerint az asszony mintegy kéthete kezdett el ingatlant keresni szülővárosa, Stockholm közelében. Woods feleségének választása egy fővároshoz közeli, csak komppal megközelíthető szigeten álló ingatlanra esett. A ház az adásvétel előtt egy magányra vágyó focista tulajdonában állt.

A floridai Woods-birtok - forrás: MS Virtual Earth

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az ingatlan külsőre sokkal szerényebb, mint a 2,6 millió dollárt érő floridai Woods rezidencia, ám - köszönhetően a magas svédországi ingatlanáraknak - nem kerül sokkal kevesebbe. Amennyire lehet hinni a pletykáknak, úgy a volt modell hamarosan maga veszi birtokba az új házát, és magával viszi az Egyesült Államokból Woods-szal közös két gyermeküket is.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 18. 19:20