15 °C Budapest

Szabadulna a régi kéjlaktól a plasztikázott celeb

2010. augusztus 14. 10:02

Katie Price (Jordan) végleg le kívánja zárni a volt férjével, az egyslágeres Peter Andréval közös múltját. Ehhez még az szükséges, hogy eladják korábbi közös Surrey-i otthonukat, amit 2,95 millió fontért dobtak piacra a napokban.


A volt pár két évvel ezelőtt 2,5 millió fontért vásárolta meg az ingatlant, Katie és új párja nemrégiben 2 millió fontot fizetett az új Sussex-i otthonukért, így már mindkét fél szabadulna a nyolcszobás palotától.

A brit nézők ismerhetik a 900 négyzetméteren terpeszkedő házat egy korábbi valóság-show-ból, de a hirdetésben szereplő képek egyáltalán nem az akkori állapotokat tükrözik. Nyoma sincs a korábban szanaszét hagyott játékoknak és ruháknak, minden helyiség ízlésesen festett és rendezett.

A márványborítású előcsarnokot és a lépcsőfeljárót az ország egyik legnevesebb belsőépítésze tervezte.

Az ifjú pár: Alex Ried és Katie Price

Az ingatlanhoz tartozik egy mozaikborítású fedett medence, ahonnan kijárat nyílik a gondosan ápolt udvarra.

A főzni vágyókat tágas konyha várja a legmodernebb konyhagépekkel, a hiú séfek egy pillantást is vethetnek magukra a falitükörnek is beillő hűtőszekrény ajtajában.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A bíborra festett mozi-szobában kikapcsolódhatnak a lakók egy filmnézés keretében, a tágas nappaliban nagyobb társaságokat is vendégül lehet látni.

Forrás: Daily Mail

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?