26 °C Budapest

Szabadulna a régi kéjlaktól a plasztikázott celeb

2010. augusztus 14. 10:02

Katie Price (Jordan) végleg le kívánja zárni a volt férjével, az egyslágeres Peter Andréval közös múltját. Ehhez még az szükséges, hogy eladják korábbi közös Surrey-i otthonukat, amit 2,95 millió fontért dobtak piacra a napokban.


A volt pár két évvel ezelőtt 2,5 millió fontért vásárolta meg az ingatlant, Katie és új párja nemrégiben 2 millió fontot fizetett az új Sussex-i otthonukért, így már mindkét fél szabadulna a nyolcszobás palotától.

A brit nézők ismerhetik a 900 négyzetméteren terpeszkedő házat egy korábbi valóság-show-ból, de a hirdetésben szereplő képek egyáltalán nem az akkori állapotokat tükrözik. Nyoma sincs a korábban szanaszét hagyott játékoknak és ruháknak, minden helyiség ízlésesen festett és rendezett.

A márványborítású előcsarnokot és a lépcsőfeljárót az ország egyik legnevesebb belsőépítésze tervezte.

Az ifjú pár: Alex Ried és Katie Price

Az ingatlanhoz tartozik egy mozaikborítású fedett medence, ahonnan kijárat nyílik a gondosan ápolt udvarra.

A főzni vágyókat tágas konyha várja a legmodernebb konyhagépekkel, a hiú séfek egy pillantást is vethetnek magukra a falitükörnek is beillő hűtőszekrény ajtajában.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A bíborra festett mozi-szobában kikapcsolódhatnak a lakók egy filmnézés keretében, a tágas nappaliban nagyobb társaságokat is vendégül lehet látni.

Forrás: Daily Mail

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?