25 °C Budapest

Hajdú Péter szerint miatta ér többet a szomszédok háza...

2010. augusztus 4. 05:22

Hajdú Péter szerint emelkedett a szomszédos nyaralók értéke, miután ő és családja apartmant vásárolt Balatonföldváron. Ingatlanpiaci szakértők szerint is befolyásolhatja házunk, lakásunk, nyaralónk értékét az, hogy ki lakik a szomszédban.

Hajdú Péter ezer szállal kötődik Földvárhoz. Mint a népszerű műsorvezető a Blikknek elmondta: feleségével, Sarka Katával is a Balaton-parti településen ismerkedtek meg. Hajdúnak már nyolc éve is volt Balatonföldváron egy apartmanja, azt eladták, majd egy séta alkalmával kinézték azt a helyet, ahol később nyaralót vettek.

Az ingatlan külső és belső medencével, balatoni kilátással rendelkezik. (Csak az egyik apartman a Hajdú-családé, nem az egész épület.) 


A szomszédság és az ingatlan értéke

A Pénzcentrum által megkérdezett ingatlanpiaci szakértők szerint is befolyásolja az ingatlan értékét az, hogy ki lakik a szomszédban. Az új építésű társasházak, lakóparkok esetében például bevett szokás, hogy ismert arcokkal, celebekkel hirdetik a lakásokat -ilyenkor az ismert emberek általában komoly kedvezményt kapnak az adott ingatlan árából, és az sem elképzelhetetlen, hogy maguk is oda költöznek (legalább egy ideig).

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Korábbi cikkünk a témában:Mégsem ajándékba kapta Hajdú Pétertől a gyönyörű törökbálinti luxusvillát Sarka Kata - Kattints!

Ezek a hirdetések azonban elsősorban olyan személyiségekre épülnek, akik a magyar fogyasztók szemében egyértelműen pozitív értékeket képviselnek (például Kovács "Kokó" István, vagy a vízilabda válogatott tagjai). Hajdú Péter azonban sokkal inkább megosztó személyiség, így - a szakértők szerint - az ő jelenléte elsősorban egy vérbeli rajongó számára lehet vonzó. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy Hajdú manapság már nem playboyként, hanem példás férjként és családapaként szerepel a bulvárlapok címlapjain, így adott esetben az egész család számára megfelelő nyaralót keresőknek jelenthet egyfajta mintát.

Ugyanakkor könnyen lehet, hogy a sztárság hátrányai - például a lesifotósok, újságírók fokozott érdeklődése - a szomszédok életét is megkeseríthetik.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22