27 °C Budapest

Hajdú Péter szerint miatta ér többet a szomszédok háza...

2010. augusztus 4. 05:22

Hajdú Péter szerint emelkedett a szomszédos nyaralók értéke, miután ő és családja apartmant vásárolt Balatonföldváron. Ingatlanpiaci szakértők szerint is befolyásolhatja házunk, lakásunk, nyaralónk értékét az, hogy ki lakik a szomszédban.

Hajdú Péter ezer szállal kötődik Földvárhoz. Mint a népszerű műsorvezető a Blikknek elmondta: feleségével, Sarka Katával is a Balaton-parti településen ismerkedtek meg. Hajdúnak már nyolc éve is volt Balatonföldváron egy apartmanja, azt eladták, majd egy séta alkalmával kinézték azt a helyet, ahol később nyaralót vettek.

Az ingatlan külső és belső medencével, balatoni kilátással rendelkezik. (Csak az egyik apartman a Hajdú-családé, nem az egész épület.) 


A szomszédság és az ingatlan értéke

A Pénzcentrum által megkérdezett ingatlanpiaci szakértők szerint is befolyásolja az ingatlan értékét az, hogy ki lakik a szomszédban. Az új építésű társasházak, lakóparkok esetében például bevett szokás, hogy ismert arcokkal, celebekkel hirdetik a lakásokat -ilyenkor az ismert emberek általában komoly kedvezményt kapnak az adott ingatlan árából, és az sem elképzelhetetlen, hogy maguk is oda költöznek (legalább egy ideig).

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Korábbi cikkünk a témában:Mégsem ajándékba kapta Hajdú Pétertől a gyönyörű törökbálinti luxusvillát Sarka Kata - Kattints!

Ezek a hirdetések azonban elsősorban olyan személyiségekre épülnek, akik a magyar fogyasztók szemében egyértelműen pozitív értékeket képviselnek (például Kovács "Kokó" István, vagy a vízilabda válogatott tagjai). Hajdú Péter azonban sokkal inkább megosztó személyiség, így - a szakértők szerint - az ő jelenléte elsősorban egy vérbeli rajongó számára lehet vonzó. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy Hajdú manapság már nem playboyként, hanem példás férjként és családapaként szerepel a bulvárlapok címlapjain, így adott esetben az egész család számára megfelelő nyaralót keresőknek jelenthet egyfajta mintát.

Ugyanakkor könnyen lehet, hogy a sztárság hátrányai - például a lesifotósok, újságírók fokozott érdeklődése - a szomszédok életét is megkeseríthetik.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?