31 °C Budapest

Félmilliárdos asszonyengesztelő: zsebbe nyúlt a hűtlen celeb

2010. április 12. 16:02

A celebekről az utóbbi időben futószalagon érkező megcsalásos és lebukásos történetet ezúttal a 90-es évek talán legnépszerűbb fiúbandájának egyik tagja szolgáltatta. A 38 éves Mark Owen a Take That egyik frontembere nem kevesebb, mint 1,8 millió fontot (vagyis közel 540 millió forintot) áldozott arra, hogy egy gáláns ajándékkal megmentse a házasságát.

Az énekes ennyiért vásárolt egy ingatlant a feleségének. A 33 éves Emma Ferguson adott egy esélyt a férjének, de leszögezte, hogy ez az utolsó esély. Az ingatlan London déli részének egy elegáns környékén található ikerház-fél.

Mark Owen és Emma Ferguson

A nőügyei mellett alkoholproblémákkal is küzdő sztár egy magánklinikán próbált szabadulni a függőségétől. A felesége kijelentette, hogy a ház alatt húzódó borospincét éppen emiatt tornateremmé alakítják át.

A ház felújításra szorul, így további költségek felmerülésére kell számítani, de a 10 millió fontra becsült vagyonnal rendelkező énekes elmondta, hogy a beruházás minden pénzt megér. Azt reméli, hogy a ház felújításával két legyet üt egy csapásra, vagyis a házasságát is sikerül megmenteni.

Az 540 milliós dél-londoni ingatlan

A párnak két gyermeke van, egy 3 éves kisfiú és egy 1 éves kislány. A szülők mellett ők is izgatottan várják a költözést, bár a munkálatok még hosszú heteket vehetnek igénybe. Az engedélyeket már megkapták, már csak a kivitelezőkön a sor - írja a Daily Mail.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?