21 °C Budapest

A magyar lottómilliárdos titkai: mit tudunk róla? - heti összefoglaló

Pénzcentrum
2014. május 11. 17:03

Mit tudunk arról, aki március 15-én nyert 3 milliárdot az Ötöslottón? Ez is kiderül a Pénzcentrum.hu heti hírösszefoglalójából! A teljes cikk elolvasásához kattints a címekre!

Ő nyert 3 milliárdot az Ötöslottón: még a rokonai sem tudják!
A Pénzcentrum.hu ismét exkluzív információkat tudott meg egy magyar lottómilliárdosról. Az újdonsült szupergazdag saját bevallása szerint napokig nem tért magához, és még azóta sem tudta igazán megünnepelni az elképesztő szerencsét. Sőt, még a rokonai sem tudnak az Ötöslottón március 15-én nyert 3 054 187 380 forintról. Mutatjuk az izgalmas részleteket.

Ez hihetetlen! Ennyien álltak sorba az olcsó fagyiért
Csütörtökön volt a magyar kézműves fagylalt napja, féláron lehetett fagyizni több száz hazai fagyizóban. Sokan órákig álltak sorba, hogy a hozzávetőlegesen 200 forintos gombócár helyett egy százasért jussanak hozzá a jeges élvezethez. Megdöbbentő képek.

Nem is gondolnád, milyen sokat költesz a kutyádra: kiszámoltuk!
Állatorvosi kiadások, balesetek, betegségek, póráz, etetés - csak néhány költség, ami rád vár, ha kutyád van. Apró kiadások, amik évek alatt óriásira duzzadnak. Érdemes mérlegelni, vállalni tudsz-e ekkora felelősséget és kiadáshalmot, mielőtt összekötöd az elkövetkező 10-15 évedet egy négylábúval.

Csúcsokat dönt a forint: csökkennek a devizahiteles törlesztők
Hétfő óta jelentős erősödésen ment keresztül a forint, ami jó hír a devizahiteleseknek. Ennek köszönhetően a törlesztőrészletek csökkentésére számíthatunk, de csak akkor, ha a bankunk elszámolási napja a mostani időszakra esik.

Itt vannak a számok: ennyiért neked is megérheti bankot váltani
Hogyan válasszuk ki a nekünk megfelelő lakáshitelt? Melyik konstrukció a jobb, a kamattámogatott, vagy a piaci kamatozású? Melyik banknál a legjobb hitelt felvenni?

Sosem találod ki, mire megy el a magyar nyugdíjasok pénze...
A nyugdíjasok vagyonuk 80 százalékát élelmiszerekre, rezsire és gyógyszerekre költik el, így alig marad pénzük személyes kiadásaikra.

A banki kamatok dupláját szeretnéd? Ezzel lehet most nagyot kaszálni
Egy hónapja elérhető a Bónusz Magyar Államkötvény azok számára akik komolyabb megtakarítást választanának. Az új kötvénytípus több újdonsággal szolgál, ezért összehasonlítottuk a legközelebbi "versenytársával", a Prémium Magyar Államkötvénnyel.

Kertes házad van? Vigyázz, nehogy milliós bírság legyen a vége!
Bár a parlagfűbomba robbanására még várni kell néhány hónapot, a védekezést azonban mihamarabb érdemes elkezdeni, nehogy milliós bírság legyen a vége.

A becsüsök is bedőltek az elmúlt évek legnagyobb csalásának
Még a becsüsök is bedőltek az elmúlt évek egyik legnagyobb csalásának. Rengeteg kamuarany karikagyűrű lehet a magyar a zálogházakban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A pesti legenda végnapjai: búcsúzik a város legismertebb piaca
Újabb epizódhoz érkezett a józsefvárosi piac szappanoperája. A bíróság elrendelte a Négy Tigris kiürítését és a végrehajtást az üzemeltető Komondor Kft.-vel szemben. Erre várhatóan a következő hetekben sor kerül.

Csinálj 20 forintból sampont, 80 forintból dezodort! Ilyen egyszerű, mutatjuk
Egyre nagyobb az igény a természetes, bio termékekre, olyan kozmetikumokra és élelmiszerekre, amik a lehető legkevesebb mesterséges adalékanyagot tartalmazzák. Ezeknek a termékeknek valószínűleg az az egyetlen hátránya, hogy nagyon drágák. Azonban vannak olyan házi praktikák, amikkel fillérekből lehet például krémeket és tisztálkodószereket készíteni.

Akár 200 forintból is jól lakhat a család
Már épp elfogna minket a pánik üres pénztárcánk láttán, amikor felfedezünk a zsebünkben egy kétszázast. De még így is azon gondolkodunk, vajon hogy nem fogunk éhen halni ennyi pénzből. Aggodalomra azonban nincs okunk. Egyrészt azért, mert egy átlagos erőnlétnek örvendő szervezet egyes felmérések szerint két-három hétig is kibírja élelem nélkül, másrészt pedig azért, mert a Pénzcentrum.hu most megmutatja, hogyan lehet jóllakni 200 forintból.

Ketyeg az óra: közeleg a nagyon fontos határidő!
Május 20-ig kell beadnunk személyijövedeleadó- (ismeretebb nevén szja) bevallásunkat. A bevallásokban minden évben találnak hibákat a revizorok: segítünk, hogy Te ne rontsd el.

Újabb városfejlesztésre készülnek Orbánék a Citadellán?
Hétfő reggel rendőrök zárták le a Citadella felé vezető utat, miután az ingatlan vagyonkezelője a segítségüket kérte, mert nem tudott megállapodni a Gellért-hegy tetején lévő vendéglátóhelyekkel. A lépés egyben azt is jelentheti, hogy hamarosan - Makovecz Imre tervei alapján - megkezdődhet a Citadella falazatán kívüli körsétány fejlesztése.

Olcsó nyaralást keresel? Itt egy filléres tipp
Itt a tavasz, a városnéző túrák szezonja. Ebben az évszakban sokan pattannak a téli hideg után először biciklire. A kerekezés világszerte egyre népszerűbb, hiszen olcsó és környezetbarát, egyszerű sportolási és közlekedési módszer. Budapesten is egyre többen közlekednek ekképpen, tavaly október 23-án rekordszámú, 500 ezer ember biciklizett.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
hrdoktor  |  2024.03.26 10:32
A stressz negatív hatásairól szinte mindenki hallott, de az eustressz, vagyis a pozitív stressz egés...
perfekt  |  2024.03.12 11:42
Az egészségbiztosítási pénzbeli ellátásainál előfordul, hogy a kérelmező több ellátást kap a jog sze...
coachco  |  2024.03.03 12:47
Most belegondolva abba, a Föld, föld...! című könyve után, hogy Márai távozása és az én ifjúkorom kö...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem