15 °C Budapest

Megőrült Berki Krisztián? Svájci frank hitelben adósítaná el a családját

Pénzcentrum
2014. május 11. 13:01

Elképesztő ötlettel állt elő Berki Krisztián. Az Édes élet sztárja azt szeretné, ha leendő anyós svájci frankban(!) venne fel hitelt, hogy így finanszírozza lánya esküvőjét.

Döbbenetes pénzügyi megoldással rukkolt elő nemrég Berki Krisztián. A TV2 Édes élet című műsorának sztárja házasodni szeretne, és ehhez leendő anyósától vár anyagi segítséget. Mint arról a műsorban beszélt, konkrétan úgy gondolja, hogy az örömanya adja be zaciba az ékszereit, és/vagy svájci frankban vegyen fel hitelt.

Úgy tűnik, a "civilben" üzletemberként dolgozó Berki nem igazán van képben a pénzügyekben. Svájci frank alapú hiteltermékeket magánszemélyeknek már évek óta nem kínálnak a magyar bankok (sőt, devizahitelt is alig). Ráadásul az esküvő finanszírozása leginkább szabad felhasználású hitelből valósulhatna meg, ilyet pedig még a frankhitelek fénykorában sem lehetett svájci frank alapra felvenni.A "hitelből esküvő" egyébként nem ördögtől való dolog. A magyarok többsége még mindig a napi váratlan kiadásokra, vagy hitelkiváltásra veszi fel a személyi kölcsönt. Az OTP Bank a Pénzcentrum.hu-t arról tájékoztatta, legtöbben egyéb hiteleik kiváltására, esküvőre, fogászati kezelésre, nyaralásra, vagy külföldi tanulmányaik finanszírozására igénylik a személyi kölcsönt.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20