2020. július 3. péntek Kornél, Soma

Pénzcentrum fórum

Kamuhír a bankszámlák zárolása? Ezt minden ügyfélnek tudnia kell (2)

Tulajdonos: kolcsi, létrehozva: 2019. június 7., péntek 5:22

Kapcsolódó cikk itt...

mufflinca, 2019. június 7., péntek 6:56

Tapasztalat:
Erste - a kutya nem keres, nem zaklat.
OTP - a kutya nem keres, nem zaklat.
Magnetbank - a kutya nem keres, nem zaklat. Sőt, mivel ők csak Bp.-en vannak, az ügyfél pedig mondjuk több száz km-re, történetesen soha nem találkoztunk még.
CIB - Na ők az igazán kukacok! Nem régen nyitottam a számlát, lakáshitelem van, minden okmányom fénymásolata többszörösen leadva és értesítenek, hogy azonosítsam magam! Ezt megtettem elektronikusan, pontosan azokkal az okmányokkal, amiket ők nem oly régen archiváltak. Nem fogadták el, menjek be személyesen. Személyesen felvették az adatokat és azt mondták, hogy azokat csak a lakáshitelhez vették fel, az más...
Én már úgy vagyok vele, hogy zárolják, nem érdekel! Akkor megszüntetem és megyek oda, ahol nem csesztetnek!

Válasz erre | Előzmény

kolcsi, 2019. június 7., péntek 5:22

Felháboríró egyes bankok hozzállása az adategyeztetéshez!/ konkrétan SBERBANK soroksári fiók/ Első alkalommal elküldtek, hogy az ügyintéző már elment, /15.30-kor/ kapok időpontot . A megadott időpontra ismét bementem, akkor az ügyintéző betegsége miatt nem tudták megoldani!!! Igéretük szerint telefonon értesítenek mikor mehetek harmadszorra. Ez kb. három hete volt , azóta semmi. Ennyire fontos az adategyeztetés, amit náluk csak személyesen lehet megoldani!!!! Kolláth Tibor.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS