4 °C Budapest

A kampány elkezdődött, tarifákat hirdetett KÖBE

Pénzcentrum
2007. október 1. 12:12

A mai napon tartott sajtótájékoztatóján, a Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) megkezdte a már 7 éve tartó kötelező árversenyt. Meghirdette az egy hónapig tartó akciós díjait, amelyhez egy belföldi utat is adnak a Neckermann segítségével. Igaz, ezt azok az ügyfelek kapják akik legalább 70 ezer forintos éves díjfizetésű szerződést kötnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A most meghirdetett díjak, amelyek a társaság honlapján megtekinthetőek, egy hónapra szólnak, ugyanis nem akarták előre leleplezni a kampányban alkalmazott tarifáikat, előnyhöz juttatva ezáltal a versenytársakat.

Az akció keretein belül, aki októberben 70 ezer forint feletti díjfizetés esetén éves díjfizetéssel köt biztosítást, kétéjszakás belföldi üdülést kap mellé ajándékba. A 70 ezer forintos díjat több szerződéssel is el lehet érni. Az utazás jövő év áprilistól használható fel a Neckermann-nál.
Takács János vezérigazgató megosztotta a társaság eredményeit is. Ezek alapján, a KÖBE díjbevétel 2007 első félévében 3,8 milliárd forint volt, ami elsősorban a tavaly év végi sikeres kampánynak köszönhető.A cég 2006 egészében 6,4 milliárd forint díjbevételt ért el.
A társaság 2007 elején mintegy 150 000 ezer biztosítást kezelt, aminek több mint 99 százaléka volt kötelező-felelősség biztosítás.
A KÖBE befektetéseinek az érteke meghaladja 5,1 milliárd forintot, amivel a konzervatív befektetési politika ellenére is 250 milliós eredményt értek el.
Takács János elmondta azt is, hogy a társaságnál 200 millió forintos beruházással új pénzügyi és kárnyilvántartó rendszert is bevezettek, illetve áttérnek az iratmentes kárrendezésre. A cég első kárkifizetése jelenleg 22 nappal rövidült. Kárhányaduk pedig az évek során folyamatosan javul.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?