0 °C Budapest
Budaörs, 2022. augusztus 5.Személygépkocsik a Suzuki Világ Budaörsi telepén 2022. augusztus 5-én. 10 Suzuki Vitara típusú személygépkocsi és 13 robogó áll szolgálatba az ország különbözõ polgárõr egyesületeinél.MTI/Máthé Zoltán

Lóra, biciklire cserélik az autót a polgárőrök: egyre súlyosabb az üzemanyag-helyzet

2022. december 5. 10:51

Az üzemanyaghelyzet miatt az Országos Polgárőr Szövetség elnöke arra kérte a polgárőröket, hogy ahol lehet, a járőrszolgálatot kerékpáron, lovon, vagy gyalogosan lássák el. Hozzátették: a központi szervezethez nem érkezett olyan információ, hogy nem tudtak volna tankolni a polgárőrök.

Országszerte fennakadásokra kell számítani az üzemanyag-ellátásban: a hírek szerint egyre több töltőállomáson fogynak ki a készletek - és ez nem csak a polgári lakosság életét nehezíti meg.

A Pénzcentrum megkeresésére az Országos Polgárőr Szövetség azt közölte, hogy a mostani helyzet természetesen a polgárőr gépkocsikat is érinti.

Éppen ezért a közelmúltban az OPSZ elnöke arra kérte a polgárőröket, hogy ahol lehet, részísítsék előnyben a gyalogos, kerékpáros, vagy lovas járőrszolgálatokat. A Polgárőrség tehát átállt egy takarékosabb "üzemmódra". Ennek ellenére nyilvánvalóan továbbra is látnak el gépkocsikkal szolgálatot, de a központi szervezethez nem érkezett olyan információ, hogy nem tudtak volna tankolni

- közölték lapunk kérdésére.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Címlapkép: Máthé Zoltán, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?