1 °C Budapest
Gyõr, 2022. október 26.Credobus Inovell 12 típusú autóbuszok a Volánbusz Zrt. gyõri rendezvényén 2022. október 26-án. A Kravtex-Kühne Csoport októberben megkezdte száz új autóbusz szállítását a Volánbusznak, ezek beszerzési értéke nettó 6,5 milliárd forint. A közlekedési társaság 2018-ban indult jármû-fiatalítási programja során több mint 2100 új és újszerû autóbusz állt, illetve állhat forgalomba jövõ év elejéig. Ezzel a 6000 jármûbõl álló flotta harmadát sikerült megújítani négy év alatt.MTI/Krizsán Csaba

A Volánbuszt is érinti az üzemanyaghiány? Megszólalt a cég, erre készüljenek az utasok

2022. december 5. 17:14

Újabb közszolgáltató árulta el a Pénzcentrum kérdésére, hogy mennyiben érinti a lassan kaotikussá váló üzemanyaghiány. A Volánbusz mindenkit megnyugtat: a BKV-hoz hasonlóan saját telephelyein oldja meg a tankolást, ahol egyelőre zavartalan az ellátás. Hozzátették, így a helyzet miatt nem történt járatkimaradás sem, és a szolgálati feladatokat ellátó személy- és kistehergépjárművek munkavégzése is biztosított.

Hétfő délutánra rengeteg kúton alakultak ki kilométeres sorok, ahol egyáltalán lehetett üzemanyagot kapni. A Polgárőrség, a Katasztrófavédelem és a BKV után most a Volánbusz is elárulta a Pénzcentrum kérdésére, hogy miképpen érinti a járatokat, illetve a közlekedési cég többi járművét (például az üzemzavarelárítókat).

A Volánbusz flottájának üzemanyagellátása döntő részben telephelyeinken történik, saját kútjainknál. Az üzemanyagot hosszú távú szerződések keretében a MOL Nyrt-től szerezzük be. Az olajtársaság a megkötött szerződés szerint teljesíti a szerződésben vállalt kötelezettségeit és biztosítja a szükséges üzemanyag-mennyiséget. A problémamentes ellátás érdekében a kapcsolattartás folyamatos, napi szintű

- húzta alá a társaság lapunk megkeresésére.

Hozzátették, járataik menetrend szerint közlekednek, üzemanyaghiány miatti járatkimaradás nem történt. A szolgálati feladatokat ellátó személy- és kistehergépjárművek munkavégzése is biztosított.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Címlapkép: Krizsán Csaba, MTI/MTVA

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 28. szombat
Károly, Karola
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?