2019. április 23. kedd Béla

Újabb csúcsborokat árul fillérekért az Aldi, Tesco, Auchan


Alapigazság, hogy a jó bornak nem kell cégér, na meg manapság az is, hogy egy jó borért vagy pezsgőért sem kell csillagászati árakat kiperkálni. Sőt, igen prémium darabokat lehet találni szinte bármelyik hipermarket vagy diszkont sorai között bóklászva is. Persze azt nem árt tudni, hogy mit keressen az ember. Mutatjuk a Tesco, Aldi, Auchan kihagyhatatlannak tűni tavaszi ajánlatait. Lesz itt vörös is és fehér is, na meg egy pezsgő is.

Az ma már szinte alapigazságnak számít, hogy az igazán kiváló borokért egyáltalán nem kell vagyonokat kiperkálni, sőt sokszor elég, ha az ember csak nyitott szemmel indul vásárolni. Mindehhez ráadásul nem is kell szakkereskedésbe látogatni, elég ha csak a legnagyobb üzletláncok borpolcai között kutakodik alaposan az ember. 

A választék persze itt is óriási, ezért a vállalkozásunk sikere azon áll vagy bukik, hogy tudjuk-e, pontosan mit kell keresnünk. A Pénzcentrum pedig pontosan ebben nyújt segítséget, ugyanis úgy látszik ez a tavasz is bővelkedik "best buy", azaz ár-érték alapján kihagyhatatlan ajánlatokban, igen, még a legnagyobb hipermarketekben és diszkontokban is. 

Semmiképp se hagyd a polcon

Kifejezetten zamatos, az utóíz (aroma)intenzitását pedig csúcsfehérek is megirigyelhetnék

- írta tavaszi borajánlójában a Tesco Finest Torrontes 2017-es boráról a Művelt Alkoholista, amit a portál Facebook oldalán szúrtunk ki. A bor 1 700 forintba kerül, ráadásul a tesztelője szerint "egy héttel a nyitás után sem sokat veszít minőségéből". Összességében ez 86 pontot ért a 100-as skálán. Best buy.

A legjobb olcsó magyar vörös, és kész

- indult erősen a következő bor bemutatás a legfrissebb tavaszi összeállításban. Aminek dicsérete a későbbiekben sem hagyott alább, "évről-évre hozza a színvonalat, még sosem okozott csalódást, ezt nagyon kevés hazai tudja" - írta a szakértő a Csányi shiraz 2018 borról. Erről a vörösről egyébként korábban már mi is beszámoltunk, érdekesség ugyanis, hogy az Aldiban és a Tescóban is rá lehet bukkanni, igaz ezekben az üzletekben "Teleki" címke alatt érdemes keresni a terméket. Amit

az Aldiban 990 forintért, míg a Tescóban 1 199 forintért lehet beszerezni.

A "Best buy" plecsni itt is adott volt, a villányi bor pedig a szakértői értékelésen 100-ból 85 pontot szerzett. 

Vibráló, virágos, ibolyás-áfonyás, syrah-san feketeborsos illat, játékos, könnyed, ám felettébb intenzív íz

- írta a Művelt Alkoholista következő, hiperekben is kapható, tavaszi listáján szereplő boráról, ami a Bodri Kékfrankos 2018, Szekszárdról. A nedű 85-86 pontot kapott a 100-ból, és rövid kutatás után a Tescó és az Auchan webshopjában is rábukkantunk egyaránt 1 699 forintos áron.

Mindig is jó volt, a most futó széria pedig intergalaktikus best buy

- kezdte tavaszi listája végén legerősebb felütésével a Művelt Alkoholista a Tesco Cava Brutról, amit így folytatott:

A tudomány és a közgazdaságtan tanácstalanul áll a tény előtt, hogy egy palackos érlelésű, minőségi pezsgő hogyan juthat el Spanyolországból Magyarországra úgy, hogy közben az ára egy alsópolcos irsai olivérrel van pariban.

Hát így, igaz ez esetben nem borról hanem pezsgőről van szó, de úgy tűnik kihagyhatatlan ajánlata ez 2019. tavaszának. "Garantált a felfrissülés és a gasztronómiai jolly joker" mindössze 1 329 forintiért, a webshopos ár alapján.

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 45 941 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,2 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H (46 000 Ft/hó; THM 8,1%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az Erste (51 352 Ft/hó; THM 11,92 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Cetelem és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk