Budapest, 2022. november 11.Burgonya a CBA boltjában az Anker közben 2022. november 11-én. Az elõzõ napon életbe lépett a tojás- és az étkezésiburgonya-árstop. A tojás és az étkezési burgonya esetében a bruttó kiskereskedelmi ár nem lehet magasabb a kereskedõ által 2022. szeptember 30-án alkalmazott árnál.MTI/Szigetváry Zsolt

Fontos bejelentés az új árstopról: erre kell készülni a magyar boltokban

2022. november 12. 08:22

Hétfőtől újfajta tájékoztató tábla várja a vásárlókat a magyar boltokban. Frissült a már megszokott, árstoppal kapcsolatos kék tábla.

Hétfőtől újfajta tájékoztató tábla várja a vásárlókat a magyar boltokban: megjelent a Magyar Közlönyben az a plakátminta, amelyben már a tojás és a krumpli is szerepel az árstopos termékek között.

A formátum a már eddig is megszokott: kék háttér, nagy "ÁRSTOP-tábla", és fehér betűk. Külön ki van emelve, hogy a tyűktojás és a burgonya árát a többivel ellentétben nem a tavaly októberi, hanem a 2022. szeptember 30-i áron rögzítették.

Forrás: Magyar Közlöny
Forrás: Magyar Közlöny

Címlapkép: Szigetváry Zsolt, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem