-2 °C Budapest
Close-up of young woman holding a carton box, signing for her delivery on a digital device from the courier. Home delivery service makes life easier. Online shopping concept.

Sokan nem fognak örülni: Magyarországon is árat emel a népszerű futárcég

2021. november 30. 17:16

6,9 százalékkal emeli árait a DHL Express: Magyarország. Az áremelés mértéke a helyi gazdasági körülményektől függően országonként változó, és a DHL Express minden partnerére vonatkozik, amennyiben az nem ütközik egyéb szerződéses feltételekbe.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Bejelentette éves ármódosítását a DHL Express: Magyarországon január 1-től lép életbe az új árazás, amelynek mértéke a 2021-es árakhoz viszonyítva 6,9 százalékos lesz.

A túlméretes csomagoknál darabonként 21 120 forintra változik az ár nemzetközi küldemények viszonylatában, belföldi küldemények esetén pedig darabonként 10 560 forintra módosul az ár.

A vállalat évente felülvizsgálja az árait, figyelembe véve az inflációt és a valuta dinamikáját, valamint a biztonsághoz és hatósági intézkedésekhez kapcsolódó adminisztratív költségeket

- közölték.

Az áremelés mértéke a helyi gazdasági körülményektől függően országonként változó, és a DHL Express minden partnerére vonatkozik, amennyiben az nem ütközik egyéb szerződéses feltételekbe.

Az éves árkorrekció lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra fejleszthessük infrastruktúránkat és technológiánkat, annak érdekében, hogy rugalmas, fenntartható és a kategóriájában legjobb ügyfélmegoldásokat biztosíthassuk

- mondta Mészáros Ádám, a DHL Express Magyarország ügyvezetője.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 20. csütörtök
Fábián, Sebestyén
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?