13 °C Budapest

Anyák napi luxuscsokrok: az utolsó pillanatban semmi sem drága?

2019. május 5. 07:02

A legtöbben virággal kedveskednek édesanyjuknak, nagymamájuknak Anyák Napján, ezért csokrokból, cserepesekből is nagy választékkal készülnek idén a virágboltok. A Pénzcentrum összeszedte milyen különleges anyák napi ajánlatokat és akciókat vehetünk igénybe, és mennyiért vásárolhatunk igazán egyedi virágkreációkat Anyák Napjára. 

A virágboltok forgalma jelentősen megnő május első vasárnapjának közeledtével, hiszen nem csak az édesanyákat, hanem a középiskolából ballagókat is virággal lepik meg a legtöbben. A csokrokat vásárlók átlagosan 3-4 ezer forintot, a szálas virágot ajándékozók 500 forintot költenek átlagosan a csokrokra. Akárcsak Nőnapon, a virág még mindig a legnépszerűbb ajándék Anyák Napján is. Ezért nem csak a virágboltok, hanem a hipermarketek is nagy forgalomra számíthatnak, főként az akciós csokrok és bonbonok miatt. 

A netflorista.com-ról megrendelhetjük a Tavaszi vegyes virágok fehér henger dobozban kompozíciót 6990 forintért, vagy egy mini bordó bársony dobozt örökrózsával, ami most csak 12000 forintba kerül. Az Anyák napi világító mini tükör boksz pedig 19990 forint, csakúgy mint az Anyák napi ekrü bársonybox 9db mini örök rózsával. Ugyanebben az árban van a Rózsaszín virágdoboz anyák napi verssel. Amennyiben számunkra semmi sem drága, ha édesanyánkról van szó, akkor 

meglephetjük a Nagy Kati Maci nevű termékkel szívvel és Anyu gyöngyfelirattal mindössze 31200 forintért.

Ez a termék az egyik leglátogatottabb termék az oldalukon, ugyanis kézzel készül igazi friss virágokból - írja a honlap. 

Az arioso.hu virág, bonbon, szappan és parfüm kombinációkat is ajánl a jeles napra. Az Omorovicza virágboksz fehér virágválogatást 30 ml-es Omorivicza Queen of Hungary parfümmel 15000 forintért rendelhetjük meg. A Pink Zador virágbox rózsaszín szezonális virágokkal és Zador termálszappannal 15490 forint.

A Purple Dream Boksz lila virágokkal, egy ezüstszínű képkerettel, Esteban Figue Noire illatos gyertyával, szappannal, levendulamézzel 23990 forint.

A szirom.hu-n az anyák napi virágokkal töltött rózsaszín kanna 14220 forint, az áttetsző szív alakú doboz 11 szál vörösrózsával 16660 forint, az anyák napi virágdoboz (17 szál) 21290 forint, az óriás kaspó orchideával, azáleával és broméliával 22100 forint.
Ha bonbon vagy parfüm helyett inkább italféleséggel egészítenénk ki a csokrot, a fadoboz rózsával, orchideával és Bailey’s likőrrel 22825 forint. 

Az anyák napi ajánlatok közül a legnagyszabásúbb a 60 szál pasztell rózsa szív alakú fehér dobozban, mely 53260 forint.

Az ahonapajandeka.hu limitált kiadású varázslatos csomagokkal, és luxuscsomagokkal is készül az Anyák Napjára. A Best Mom elnevezésű csomag anyák napi képeslapot, fürdőgolyókat, mandulás-mézes tejcsokoládét tartalmaz, 4390 forintért rendelhetjük meg. Az Anyák napja csomagban "A világ legjobb Anyukája" feliratú egyedi tervezésű, virágos bögre, kézműves tejcsokoládé fahéjas mandula-, kókusz forgács és étcsokoládé pasztilla feltéttel (50g), és fényképkeret fotóval, melyet 5990 forintért rendelhetünk meg.

Az Anyák napi ölelés nevű ajándékcsomagban tihanyi levendula szappan és fürdősó, vadrózsa fürdőbomba, illatgyertya is található, mindössze 16990 forintért.

A Legjobb Nagyinak járó válogatott édességekből álló csomag 13990 forint, és tartalmaz egy gyümölcstea válogatást, levendulás selyemfűmézet, Szamos marcipánburgonyát, kézműves tejcsokoládét eper- és piros ribizli feltéttel, étcsokoládéba mártott narancshéjat, aszalt gyümölcsös zabkekszet, és vaníliás feketeribizli lekvárt. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ha édesanyánk kedvenc virága a rózsa, a theroseland.hu bármelyik termékének örülni fog. A legújabb termékeik közül a fehér kockadoboz vörös rózsákkal 16000 forint, a fehér kis henger doboz kék rózsákkal 25000 forint, míg az új trend az örökrózsa exkluzív tükrös dobozban 30000 forint. Ha pedig az édesanyánk a romantikus ajándékokat kedveli, meglephetjük egy üvegbúrába zárt örökrózsával, amely jelenleg 22000 forint. 

A viragposta.hu is készül különlegességekkel anyák napjára: az Édes virágdoboz anyáknak 13700 forint. A rusztikus ládikának négy rekesze van, melyből az egyikben virágok, a másik háromban csokoládé - 8 db eredeti mozart golyó, 8 db szamos marcipán szív és 8 db különböző Merci csoki - található. Az Angyal - Különleges orchidea 14700 forint, a porcelán teáskanna kompozíció orchideákkal 23400 forint. 

A nonapi.hu nem csak Nőnapra, hanem Anyák napjára is készült ajánlatokkal, a tíz szálas tavaszi tulipáncsokor masnival átkötve 8775 forint, a rózsaszín azálea összeállítás kosárban vagy kaspóban 9750 forinttól rendelhető. A flamingó virág -sokak kedvence - 12675 forint, a legtavaszibb anyák napi csokor piros tulipánnal, fehér alsztromériával, zöldekkel 13975 forint. A csokoládé- és virágkosár piros liliommal, gerberával, liziantusszal, 2 doboz csokival 16900 forint, és gondoltak a cukorbeteg édesanyákra is: 

a diabetikus virágkosarat cukormentes csokoládékkal, keksszel, lekvárral egészítik ki elérhetőségtől függően, 17875 forintért rendelhetjük meg.

A virágküldés.hu oldalról is sokféle kompozícióból választhatunk. A Doboznyi szeretet elnevezésű ajándék "meseszép rózsaszín virágokból készült letisztult tűzött kompozíció elegáns kerek dobozban", melynek közepén egy Stühmer Sziluette Szívecske csokoládé található. 28500 forintért rendelhetjük meg.

A letisztult egyszerűség és a pazar luxus tökéletes találkozója

- írja a honlap, ugyanis kétféle csokrot is rendelhetünk Swarovski kristályokkal 29000 forintért. Vagy rózsaszín, vagy piros színben választhatjuk 30 szál tulipán kompozíciót "eredeti Swarovski kristályok csillogásában".

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm