7 °C Budapest

Ezekkel a számokkal nyerheted meg ingyen az Ötöslottót

2015. május 21. 14:31

Most a Pénzcentrummal is megvan az esélyed arra, hogy megnyerd a 4 milliárd 800 millió forintot, vagy legalábbis annak egy részét. Ne aggódj, egy filléredbe sem kerül.

A 21. játékhéten minden idők 2. legnagyobb főnyereménye keresi gazdáját az Ötöslottón. Viszont, ha most sem lesz telitalálat, akkor a 22. héten már abszolút rekordért izgulhatnak a játékosok. Az eddigi legnagyobb összeg ugyanis 5,09 milliárd forint volt az Ötösön, még 2003-ban.

A hatalmas nyeremény a legtöbb szerencsevadászt megmozgatja; a statisztikák szerint a múlt héten már több mint 7,3 millió alapjátékot - szelvényt - adtak fel a játékosok. Ez drasztikus emelkedés egy átlagos időszakhoz képest, amikor 3-3,5 millióval játszanak.

A giganyeremény természetesen a Pénzcentrum szerkesztőinek játékkedvét is feltüzelte. Mivel azonban egy ekkora nyeremény hatalmas felelőséggel és lelki megterheléssel is jár, így mi megelégszünk egy kisebb részével is.

Ha 4 milliárd 800 millió forintot 1000 ember között egyenlő részben szétosztunk, akkor mindenkinek jut 4,8 millió forint.

Ezért úgy döntöttünk, közösségi lottózást indítunk. A szelvényt mi már megvettük (szerkesztőink szerencseszámait játszottuk meg); neked csak annyi a dolgod, hogy május 23-án (szombat) 18 óráig megosztod az alábbi posztot, és a poszt hozzászólásainál megírod, mit vennél először a nyereményből. Tehát MEGOSZTANI és HOZZÁSZÓLNI is kell!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Ha megütjük a 4 milliárd 800 millió forintos jackpotot, azt a Pénzcentrum szerkesztői mellett azok között osztjuk szét (egyenlően!), akik mindkét fenti feltételnek eleget tettek. Ha 4-3-2 találatot érünk el, azt a Pénzcentrum szerkesztősége elsütizi.

KATTINTS! Friss lottóhírek, nyerőszám kereső a Pénzcentrum Ötöslottó aloldalán

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?