1 °C Budapest

Ez a CBA is nyitva lesz vasárnaponként

2015. március 13. 15:04

A Déli pályaudvarnál lévő Nagyáruház után újabb CBA-ról derült ki, rá nem vonatkozik a vasárnapi boltzárról szóló törvény. A bolt ki is használja a kiskaput, vasárnap emelt nyitva tartási idővel várja a vásárlókat.

Büszkén hirdeti a Mammut bevásárlóközpont mögött, a Fény utcai piac területén működő CBA, hogy rájuk sem vonatkozik a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló törvény - írja a 444.hu.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk március 22-től 6-20 óráig vasárnap is nyitva tart

- olvasható a bolt bejáratánál.

Mivel a piacon lévő üzletről van szó, így az a szabályozás szerint nyitva tarthat

- tájékoztatta a lapot Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

Ráadásul nem ez az egyetlen bolt a környéken, amely mentesül a korlátozás alól: a Déli pályaudvarnál lévő CBA Nagyáruház is mentességet élvez.

KATTINTS! Rég kaszált ekkorát a CBA: mindenki ide jár majd

Mindenképp érdekes, hogy bár a CBA még novemberben a leghatározottabban támogatta a vasárnapi boltzárat, ma már nincs ellenére, ha több partnere is versenyelőnybe kerül a törvényi kiskapuk miatt. Pedig a CBA Kereskedelmi Kft., mint a franchise jogok birtokosa vélhetően minden tagnak előírhatná, hogy:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,56%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

márpedig a "kereskedelmi dolgozó pihenésének, családi életének biztosítása miatt" minden partnernek be kell zárnia vasárnap!

KATTINTS! Lépett a CBA: ez a válaszuk a vasárnapi boltzárra

További érdekesség, hogy mindkét CBA az eddigiektől eltérő, emelt nyitva tartási idővel várja majd vasárnaponként (is) a vásárlókat.

Arról nincs információnk, hogy a két említett bolt e tekintetben összebeszélt-e, vagy központi stratégiáról, esetleg egyszerű véletlenről van-e szó. Egy azonban biztos, nem kell a kiskereskedelem szakértőjének lenni ahhoz, hogy kijelentsük, milyen piaci előnyt jelent mindez a két mentességet élvező CBA számára ebben a városrészben.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?