0 °C Budapest

Újdonság a Lidl boltjaiban: ilyen kasszákat sem láttunk még

2015. február 24. 12:00

"Egészséges" kasszákat vezet be a Lidl diszkontlánc minden magyar boltjában.

Újfajta "Egészséges" kasszákat mutatott be keddi sajtótájékoztatóján a Lidl. A megújult pénztárakkal (pontosabban pénztárak körüli polcokkal) az összes magyarországi boltban találkozhatnak majd a vásárlók.

KATTINTS! Megtudtuk, hogy cselezhetik ki a multik a vasárnapi boltzárat

A diszkontlánc kasszáinak újdonsága, hogy nem cukorkát, csokoládét, hanem egészséges ételeket, szárított gyümölcsöket, müzliszeletet, vitamin - pezsgőtablettákat, cukormentes rágógumit kínálnak majd a pénztárhoz legközelebbi polcokon.

Ilyen lesz:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Kutatások szerint elsősorban a gyerekek azok, akik sorban álláskor vásárlásra ösztönöznek, jellemzően ilyenkor megkívánják az édességet - amit a boltok jól pozicionálva a pénztárak köré, sokszor a gyerekeknek szemmagasságban helyeznek el.

Nepp Zoltán, a Lidl Magyarország beszerzési igazgatója elmondta: országszerte az összes boltjukban bevezetik az egészséges kasszákat. A várakozások szerint az újfajta pénztárpolcokkal a kalóriatartalom, a zsírtartalom és a szénhidráttartalom is csökkenni fog a boltokon belül.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 5. vasárnap
Ágota, Ingrid
5. hét
Február 5.
Nutella Nap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?