21 °C Budapest

1,5 milliárd az Ötöslottó főnyereménye: tovább dolgozik a milliárdos

Pénzcentrum
2013. december 28. 08:04

14. hete halmozódik az Ötöslottó főnyereménye; az év utolsó hetében már 1 milliárd 450 millió forint keresi gazdáját.

MUTATJUK A SZÁMOKAT:
AZ 51. HETI NYERŐSZÁMOK:

8; 14; 24; 32; 54;

KATTINTS IDE, ÉS TUDD MEG, VOLT-E ÖTÖS A LOTTÓN!


Az elmúlt héten sem volt telitalálat az Ötöslottón, így az idei év utolsó szombatján már 1 450 millió forintot vihet haza az, aki kilencven számból eltalálja azt az ötöt, amit az esti sorsoláson kihúznak. Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind az öt kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez.

Ez a halmozódás legfeljebb egy évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztják a többi nyertes között. Fontos tudni, hogy nem csupán a jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 2, 3 és 4 találatoké is.

Az Ötöslottónál a nyeremények nagysága attól függ, hogy:

- hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,
- van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és
- hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt öt szám közül hány játékos találta el mind az öt számot, illetve hányan értek el 4, 3 vagy 2 találatot.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

1 a 43-hoz annak az esélye, hogy az Ötöslottó játékban nyerjünk, az 5 találatos szelvény nyerési esélye viszont - természetesen - nagyon kicsi: 1 a 44 millióhoz.

Nemrég bejött valakinek

Olvasóink biztosan emlékeznek arra, hogy néhány hónapja komoly lottóláz söpört végig Magyarországon. Mint azzal a Pénzcentrum.hu többször is foglalkozott, egy szerencsés nyertes szeptemberben 3 087 029 290 millió forinttal lett gazdagabb. A milliárdokat érő számok a 38. játékhéten a következők voltak: 17; 21; 70; 77; 83.

Néhány héttel később megszereztük az úgynevezett "Nagynyertes kérdőívet" is. Ez az a rövid interjú, melyet a nyeremény átvételekor, a legnagyobb titokban készít el a telitalálatos szelvény tulajdonosával a Szerencsejáték Zrt. (az interjú természetesen önkéntes, sokan nem is, vagy csak nagyon röviden szoktak válaszolni a kérdésekre).

Kiderült többek között, hogy a többnyire fix számokkal játszó, kelet-magyarországi játékos régi motoros az Ötöslottón. 20 év játék után sikerült behúznia a jackpotot, eddig még egyetlen nagyobb nyereménye sem volt. Ráadásul a kérdőívből azt is megtudtuk, más szerencse-, lottójátékban rendszeresen nem is szokott részt venni. Bár a nyertes élete - 3 milliárddal a zsebében - mindenképp megváltozik, ő azonban még azt sem tervezi, hogy felmond munkahelyén. Mint mondta, nemhogy Magyarországot nem hagyja el, de még a lakhelyéről sem kíván elköltözni.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem