16 °C Budapest

Tovább drágul a telefonálás

Pénzcentrum
2013. szeptember 10. 17:29

November elsejétől a tévé kivételével szinte minden szolgáltatása árát növeli a Telekom. Nőnek a percdíjak, az előfizetési díjak, drágábban küldhetünk sms-t, de még az internetes telefonálásról is le kell mondanunk.

Az áremelés mértéke infláció körüli, ami a percdíjakban 1-2 forintos változást jelenthet, míg a havi előfizetési díjak 100-200 forinttal emelkednek. A 100 százalékig lebeszélhető csomagok esetén több esetben csak a percdíj változik, így csak akkor fizetünk többet a megszokottnál, ha a rendelkezésre álló keretnél többet telefonálunk.

Forrás: hwsw.hu, telekom.hu


A vezetékes számlacsomagok is drágulnak


Egyik fontos változás, hogy némely mobilinternetes csomag esetén tiltani fogja a szolgáltató a VoIP telefonálást. Ezt a csomagokra váltók vagy újonnan előfizetők érezhetik meg azonnal. A mobilinternet díjai a következőképpen módosulnak:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 28. szerda
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?