25 °C Budapest

Tovább drágul a telefonálás

Pénzcentrum
2013. szeptember 10. 17:29

November elsejétől a tévé kivételével szinte minden szolgáltatása árát növeli a Telekom. Nőnek a percdíjak, az előfizetési díjak, drágábban küldhetünk sms-t, de még az internetes telefonálásról is le kell mondanunk.

Az áremelés mértéke infláció körüli, ami a percdíjakban 1-2 forintos változást jelenthet, míg a havi előfizetési díjak 100-200 forinttal emelkednek. A 100 százalékig lebeszélhető csomagok esetén több esetben csak a percdíj változik, így csak akkor fizetünk többet a megszokottnál, ha a rendelkezésre álló keretnél többet telefonálunk.

Forrás: hwsw.hu, telekom.hu


A vezetékes számlacsomagok is drágulnak


Egyik fontos változás, hogy némely mobilinternetes csomag esetén tiltani fogja a szolgáltató a VoIP telefonálást. Ezt a csomagokra váltók vagy újonnan előfizetők érezhetik meg azonnal. A mobilinternet díjai a következőképpen módosulnak:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 28. szerda
Szabolcs
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 27. 15:15