27 °C Budapest

Véletlenül adományozott 11 milliót az idős hölgy

MTI
2013. május 18. 11:04

Ötvenezer ausztrál dollárt - bő 11 millió forintot - rejtő bőröndöt adtak be Ausztráliában egy jótékonysági boltba, nem tudva a pénzről.

Csak akkor derült ki, hogy kisebb vagyon lakozik a bőrönd egy rejtett rekeszében, amikor megvette valaki 5 dollárért és a kasszánál fizetett. A bolt visszatartotta a bőröndöt és értesítette a rendőrséget, amely két hét nyomozgatás után megtalálta az eredeti tulajdonost.

Az idős nő részletes leírást tudott adni a bőröndről, ennek ellenére még nem kapta vissza a pénzét, mert - a rendőrség közlése szerint - további részletekre kell várni, hogy kétségtelenül bebizonyosodjon, valóban az övé volt a bőrönd, és véletlenül került a benne lévő pénz a boltba - adta hírül a brit Metro újság.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?