9 °C Budapest

Figyelem! Hétvégén leáll több bank rendszere is

Pénzcentrum
2012. szeptember 21. 11:33

Rendszerkarbantartás miatt a hétvégén nem áll majd az ügyfelek rendelkezésére a Citibank és az UniCredit Bank számos szolgáltatása sem - értesült a Pénzcentrum.hu. A leállás többek között érinti a netbank, a telebank és a készpénzfelvételi funkciókat is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Citibank

Rendszerkarbantartás miatt 2012. szeptember 23-án hajnali 01:00 órától 13:00 óráig a Citibank betéti- és hitelkártyás készpénzfelvételi tranzakciók, a Citibank Online Internet Banking szolgáltatás, a telefonos ügyfélszolgálati automata rendszer, az internetes vásárlás, a Citibank Mobilbank szolgáltatás, valamint a citibank.hu sem lesz elérhető. Továbbá a betéti- és hitelkártyás vásárlásoknál is fordulhatnak elő fennakadások, a Citibank Hírnökszolgálat üzeneteit pedig későbbi időpontban továbbítják. Mindemellett a CitiPhone telefonos ügyfélszolgálat is csak korlátozottan áll majd rendelkezésre - olvasható a pénzintézet tájékoztatójában. Az ügyfeleknek küldött üzenetben kiemelik: "a kellemetlenségek elkerülése érdekében mindenki időben gondoskodjon megfelelő mennyiségű készpénzről!"

UniCredit

Szintén rendszerkarbantartás végeznek az UniCredit házatáján is, ezért nem lesz elérhető a társaság netbankja. A pénzintézet ügyfeleit a belépés során az következő üzenet fogadja: "A SpectraNet rendszer, karbantartás miatt, szeptember 22-én (szombat) 12:00 órától, előreláthatólag, 23-án (vasárnap) 12:00 óráig nem áll majd rendelkezésre."

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Friss: A cikk megjelenése után az UniCredit Bank szerkesztőségünknek jelezte, hogy a hétvégi karbantartás elmarad. A bank rendszerei a hétvégén is elérhetőek maradnak. 

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?