6 °C Budapest

Figyelem! Hétvégén leáll több bank rendszere is

Pénzcentrum
2012. szeptember 21. 11:33

Rendszerkarbantartás miatt a hétvégén nem áll majd az ügyfelek rendelkezésére a Citibank és az UniCredit Bank számos szolgáltatása sem - értesült a Pénzcentrum.hu. A leállás többek között érinti a netbank, a telebank és a készpénzfelvételi funkciókat is.

Citibank

Rendszerkarbantartás miatt 2012. szeptember 23-án hajnali 01:00 órától 13:00 óráig a Citibank betéti- és hitelkártyás készpénzfelvételi tranzakciók, a Citibank Online Internet Banking szolgáltatás, a telefonos ügyfélszolgálati automata rendszer, az internetes vásárlás, a Citibank Mobilbank szolgáltatás, valamint a citibank.hu sem lesz elérhető. Továbbá a betéti- és hitelkártyás vásárlásoknál is fordulhatnak elő fennakadások, a Citibank Hírnökszolgálat üzeneteit pedig későbbi időpontban továbbítják. Mindemellett a CitiPhone telefonos ügyfélszolgálat is csak korlátozottan áll majd rendelkezésre - olvasható a pénzintézet tájékoztatójában. Az ügyfeleknek küldött üzenetben kiemelik: "a kellemetlenségek elkerülése érdekében mindenki időben gondoskodjon megfelelő mennyiségű készpénzről!"

UniCredit

Szintén rendszerkarbantartás végeznek az UniCredit házatáján is, ezért nem lesz elérhető a társaság netbankja. A pénzintézet ügyfeleit a belépés során az következő üzenet fogadja: "A SpectraNet rendszer, karbantartás miatt, szeptember 22-én (szombat) 12:00 órától, előreláthatólag, 23-án (vasárnap) 12:00 óráig nem áll majd rendelkezésre."

Friss: A cikk megjelenése után az UniCredit Bank szerkesztőségünknek jelezte, hogy a hétvégi karbantartás elmarad. A bank rendszerei a hétvégén is elérhetőek maradnak. 

 

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?