14 °C Budapest

A leghülyébb kisállat cuccok - íme a tízes lista

2009. augusztus 9. 10:00

Minden, amire a házi kiskedvencnek "szüksége" lehet...

1. Kanapé a kis kedvencnek

Ezt az ülő/fekvő alkalmatosságot azoknak a kutyáknak, illetve macskáknak fejlesztették ki, akiknek a lábtörlőn, szőnyegen, vagy a gazdáiknak kifejlesztett kanapén alvás már derogál. Itthon az Ikeában például potom 18 ezer forintért beszerezhető

2. Macska poncsó

Úgy két évvel ezelőtt télen a poncsó igen nagy divat volt a nők körében. Az igazi állatrajongók persze kis kedvenceiket is felöltöztethetik a legújabb trendeknek megfelelően, és még melegen is tartja a cicusokat.

3. Macska-paróka

Az előző két tárggyal ellentétben ennek végképp semmi hasznos funkciót nem tudunk találni: ki érti, hogy egy egyébként is szőrös állatnak miért van szüksége még pótszőrzetre is. Mindenesetre igen bájosan fest a cica a szőke, szemébe lógó loknikkal, és potom 35 dollárért be is szerezhető.

4. Cica fejdísz

Ez a tiara nem játék, kifejezetten állatszépségversenyken, show-műsorokon, fotózásokon fellépő állatok számára fejlesztették ki - olvasható a terméket forgalmazó cég honlapján. Nem is csoda, hiszen elég bosszantó lenne, ha a kis háziállat egy mozdulattal leverné a fejéről a 120 fontba kerülő csecsebecsét.

5. Kapucnis pulcsi a kutyának is

A fiatalok körében a kapucnis pulcsi már régóta közkedvelt viselet, és nem csak joggingolás közben. Hogy egy kutya mennyire tarja praktikusnak a fejére húzott kapucnit, nem tudjuk, mindenesetre a háziállatukkal előszeretettel összeöltözőknek már erről a darabról sem kell lemondaniuk.

6. Kutya-bugyi

Sok hozzáfűzni valót nem igényel. Szerencsére nem kell lehúzni minden alkalommal, ha a kutya üríteni készül...

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

7. Kutya asztal

Ha már kutya-kanapé létezik, akkor teljesen magától értetődő a kutyáknak kifejlesztett asztal is, méghozzá olasz tervezők által egy, vagy kétfogásos menük számára tervezett változatban.

8. Kutyajáték Hanukkára

Hannuka alatt a gyerekek egy úgynevezett pörgettyűvel, vagy trenderlivel játszanak. De hogy ezalatt a kutyusok se unatkozzanak, elkészült a játék állatok számára kifejlesztett változata, amihez még egy plüssmaci és egy plüss csont is jár, természetesen Dávid-csillaggal az oldalán.

9. Kisállat sátor

Miért kellene kempingezéskor otthon hagynunk kis kedvencünket? Vegyünk neki is sátrat!

10. Kisállat koporsó

A végső tisztelet megadásához egy koporsó is dukál: a képen látható darab mindegyike egyedi, kézzel faragott, mahagóni fából

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem