15 °C Budapest

Címke: szépségverseny (20 cikk)

Pénzcentrum | 2010. október 20. 17:02

Nézd meg Európa legszebb bélyegét!

Ötvenkét európai posta közül idén is a Magyar Posta EUROPA-bélyege lett a legszebb. Az EUROPA-bélyegek szépségversenyének történetében példanélküli, hogy egy ország egymás után három alkalommal nyerje el a címet.

Pénzcentrum | 2009. október 1. 18:02

Hitelkártyákat lopott a szépségkirálynő! Oda a korona

Önként lemondott a szépségkirálynői címmel járó koronáról a Miss Singapore World idei győztese, miután a helyi sajtó megszellőztette, hogy az előző munkahelyén hitelkártyákat lopott és átszámítva körülbelül 1 millió forint értékben vásárolt luxus-fehérneműket és egyéb árucikkeket.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 20. 07:02

Miss Venezuela: világbéke helyett világválság - képpel

A múlt hónapban a Bahamákon rendezték a Miss Universe 2009 szépségversenyt, ahol a 18 éves venezuelai Stefania Fernandezt választották meg királynőnek. Hiába az egymást követő második győzelem és az eddigi hat elsőség, a határtalan sikereket elérő venezuelai szépségipart is elérte a gazdasági válság.

Pénzcentrum | 2008. június 30. 15:49

EVO Neo Gyorsulási Verseny 2008.08.09-én

Augusztus 9-én, alig egy héttel a Forma 1-es Magyar nagydíj után hagyományos módon egész napos gyorsulástól lesz hangos a Hungaroring, ugyanis ezen a napon rendezik az EVO Neo Gyorsulási Verseny idei 4. fordulójával egybekötött Xtreme Tuning Fest 3-at.

Pénzcentrum | 2008. április 23. 13:30

Április 25-én folytatódik az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozata a Hungaroringen.

A szervezők egy nem mindennapi világrekorddal készülnek az idei 2. Hungaroringes gyorsulás alkalmából. Magyarország egyik legtapasztaltabb motoros kaszkadőre és gyorsulási versenyzője Erdős Csaba egy hatalmas show keretein belül megkísérli a lehetetlent: egyszerre 8 utassal együtt végig kétkerekezni egy quad nyergében a 200 méter hosszú versenytávot oda-vissza a Hungaroring célegyenesében.

Pénzcentrum | 2008. április 16. 15:15

Gyorsulási verseny a Ringen

Április 25-én folytatódik az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozata a Hungaroringen. A szervezők egy nem mindennapi világrekorddal készülnek az idei 2. Hungaroringes gyorsulás alkalmából. Magyarország egyik legtapasztaltabb motoros kaszkadőre és gyorsulási versenyzője Erdős Csaba egy hatalmas show keretein belül megkísérli a lehetetlent: egyszerre 8 utassal együtt végig kétkerekezni egy quad nyergében a 200 méter hosszú versenytávot oda-vissza a Hungaroring célegyenesében.

Pénzcentrum | 2006. július 5. 15:00

Aquaparkba vágysz? - Amit nem árt tudnod...

Ma már egyre divatosabb, hogy az egyszerű strandok helyett a több élménnyel kecsegtető aquaparkokat keresi a közönség. A kánikula ismételt kitörése előtt úgy döntöttünk, egy csokorba gyűjtjük a hazai ajánlatokat és az árak mellett a kínálati paletta szélességét is összevetjük.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét