13 °C Budapest

A világ leghülyébb bútorai - őrült képek

2009. május 30. 08:02

Összegyűjtöttünk egy csokorral a legőrültebb bútorokból. Száguldó szék, hamburgerágy és biciklis asztal - az extrém ötleteknek semmi sem szabhat határt.

Egy definíció szerint a bútor a lakásnak, lakószobának berendezésére használt, általában fából készült nagyobb használati, kényelmi berendezés, tárgy, illetve ezek összessége. Más megfogalmazás szerint a bútor épületek elsősorban belső terének többnyire mozgatható, az emberi tartózkodás kényelmét, a helyiség rendeltetését szolgáló berendezése.

Mi most olyan bútorokat mutatunk, amelyek nem biztos, hogy kényelmesek, nem biztos, hogy praktikusak, viszont tele vannak ötlettel, kreativitással -és ami a legfontosabb- sok-sok humorral.

 

A fenti asztalt a japán sportok, konkrétan a szumó rajongóinak találták ki.

 


Szintén sportos tematikájú a fenti biciklis asztal. Ugyanazért praktikus, mint a kerekeskút: oda tolom, ahova csak akarom.

 A videojátékok szerelmeseinek készült ez az asztal, amely egy őskori Nintendo kontrollelt formáz.

 Állatbarátok, tehenészeti dolgozók és fejőnők díjazhatják a fenti kanapét.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 


Aki a virágot szereti...ismerjük a régi mondást. Ebben az esetben viszont úgy is fogalmazhatnánk: Aki a virágot szereti, üljön rá!

 


Nem lepődhet meg az, aki korgó gyomorral ébred egy ilyen ágyon. A gyorséttermek szerelmeseinek kötelező.

 


"Mindig is szerettem a veszélyt és a száguldást" - mondhatná a fenti száguldó fotel kiötlője. A hírek szerint a furcsa jármű sebessége a 20 km/órát is eléri.Forrás: Internet/Pénzcentrum gyűjtés

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45