1 °C Budapest

A világ leghülyébb bútorai - őrült képek

2009. május 30. 08:02

Összegyűjtöttünk egy csokorral a legőrültebb bútorokból. Száguldó szék, hamburgerágy és biciklis asztal - az extrém ötleteknek semmi sem szabhat határt.

Egy definíció szerint a bútor a lakásnak, lakószobának berendezésére használt, általában fából készült nagyobb használati, kényelmi berendezés, tárgy, illetve ezek összessége. Más megfogalmazás szerint a bútor épületek elsősorban belső terének többnyire mozgatható, az emberi tartózkodás kényelmét, a helyiség rendeltetését szolgáló berendezése.

Mi most olyan bútorokat mutatunk, amelyek nem biztos, hogy kényelmesek, nem biztos, hogy praktikusak, viszont tele vannak ötlettel, kreativitással -és ami a legfontosabb- sok-sok humorral.

 

A fenti asztalt a japán sportok, konkrétan a szumó rajongóinak találták ki.

 


Szintén sportos tematikájú a fenti biciklis asztal. Ugyanazért praktikus, mint a kerekeskút: oda tolom, ahova csak akarom.

 A videojátékok szerelmeseinek készült ez az asztal, amely egy őskori Nintendo kontrollelt formáz.

 Állatbarátok, tehenészeti dolgozók és fejőnők díjazhatják a fenti kanapét.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 


Aki a virágot szereti...ismerjük a régi mondást. Ebben az esetben viszont úgy is fogalmazhatnánk: Aki a virágot szereti, üljön rá!

 


Nem lepődhet meg az, aki korgó gyomorral ébred egy ilyen ágyon. A gyorséttermek szerelmeseinek kötelező.

 


"Mindig is szerettem a veszélyt és a száguldást" - mondhatná a fenti száguldó fotel kiötlője. A hírek szerint a furcsa jármű sebessége a 20 km/órát is eléri.Forrás: Internet/Pénzcentrum gyűjtés

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 10. vasárnap
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
December 10.
Advent (3.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem