16 °C Budapest

A világ leghülyébb bútorai - őrült képek

2009. május 30. 08:02

Összegyűjtöttünk egy csokorral a legőrültebb bútorokból. Száguldó szék, hamburgerágy és biciklis asztal - az extrém ötleteknek semmi sem szabhat határt.

Egy definíció szerint a bútor a lakásnak, lakószobának berendezésére használt, általában fából készült nagyobb használati, kényelmi berendezés, tárgy, illetve ezek összessége. Más megfogalmazás szerint a bútor épületek elsősorban belső terének többnyire mozgatható, az emberi tartózkodás kényelmét, a helyiség rendeltetését szolgáló berendezése.

Mi most olyan bútorokat mutatunk, amelyek nem biztos, hogy kényelmesek, nem biztos, hogy praktikusak, viszont tele vannak ötlettel, kreativitással -és ami a legfontosabb- sok-sok humorral.

 

A fenti asztalt a japán sportok, konkrétan a szumó rajongóinak találták ki.

 


Szintén sportos tematikájú a fenti biciklis asztal. Ugyanazért praktikus, mint a kerekeskút: oda tolom, ahova csak akarom.

 A videojátékok szerelmeseinek készült ez az asztal, amely egy őskori Nintendo kontrollelt formáz.

 Állatbarátok, tehenészeti dolgozók és fejőnők díjazhatják a fenti kanapét.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 


Aki a virágot szereti...ismerjük a régi mondást. Ebben az esetben viszont úgy is fogalmazhatnánk: Aki a virágot szereti, üljön rá!

 


Nem lepődhet meg az, aki korgó gyomorral ébred egy ilyen ágyon. A gyorséttermek szerelmeseinek kötelező.

 


"Mindig is szerettem a veszélyt és a száguldást" - mondhatná a fenti száguldó fotel kiötlője. A hírek szerint a furcsa jármű sebessége a 20 km/órát is eléri.Forrás: Internet/Pénzcentrum gyűjtés

NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?