0 °C Budapest

A világ leghülyébb WC-i: őrületes képek

2009. május 23. 08:02

Ki mondta, hogy nem lehet vicces a hely, ahová még a király is gyalog jár? A lakás legkisebb helyiségének legőrültebb átalakításai közül szemezgettünk.


Az illemhelyek nem feltétlenül jelentik a lakás legérdekesebb részét, de egy kis fantáziával és néhány jó ötlettel igazán egyedivé, humorossá varázsolhatjuk őket.

 

Topmenedzsereknek ajánljuk a fenti kollekciót. Igaz, a fax, a vezetékes telefon és a klasszikus monitor már nem tartoznak a legfejlettebb technikai eszközök közé...

 

A természet (főleg a vízi élővilág) barátai számára lehet jó ötlet a halas tartály és ülőke. Sőt, Spongya Bob rajongók is előszeretettel használhatják.

 

Ha valaki saját személyiséggel ruházná fel WC-csészéjét, akkor ajánljuk figyelmébe a fenti darabokat.

 

Annak, aki unja, hogy mindig elfogyott a WC-papír, jól jöhet ez, a nem kevesebb, mint 17 tartóval ellátott szett.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,02 százalékos THM-el, és havi 98 070 forintos törlesztővel fel lehet venni az Erste Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,09% a THM; az UniCredit Banknál 8,11%; a MagNet Banknál 8,27%,  a K&H Banknál 8,28%; míg az OTP Banknál 8,29%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

A nyilvános WC között mindképp az egyik legötletesebb ez a megoldás. Csak remélni lehet, hogy senki sem jön zavarba a hölgyek láttán.

 

Nyerő piszoárok a kártya szerelmesei, vagy kaszinótulajdonosok számára.

 

Ez pedig egy olyan hely, ahol valóban igaz. A méret a lényeg!

 

Forrás: Internet/Pénzcentrum gyűjtés

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 5. kedd
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem