A világ leghülyébb koporsói - galéria

2009. május 17. 08:02

Igaz, hogy a mi kultúránkban általános, de a temetésnek nem feltétlenül kell szomorúnak lennie. Sokan már haláluk előtt felkészülnek arra, hogy legalább egy aprócska mosolyt csaljanak majd az összegyűltek arcára.

Ennek pedig a legjobb módja -a vicces temetési zene mellett- ha valamilyen extrém, humoros koporsót választunk. Talán kissé morbid, de most megmutatjuk a legviccesebb darabokat!

 

Első példánk az autók, közelebbről a Mercedesek rajongóinak készült. Az szinte biztosra vehető, hogy ez az egyik legbiztonságosabb autó, ami csak létezik.

 

A fenti sorozat a természet szerelmeseinek készült. A kissé giccsesnek tűnő képek egyébként WC-ülőkére nyomtatva is megtalálhatóak.

 

Sportosabbaknak ajánljuk ezt a táska formájú koporsót: akár még a kedvenc tornacipő is belefér.

 

Csak úgy, mint ebbe, a Nike fanatikusok számára készített darabba.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A legújabb technológiák szerelmesei rendelhetnek a fenti darabokból: van itt iPhone és Nintendo is.

 

Akik mindörökké a Nokiára esküsznek, azoknak sohasem kell hanyagolniuk kedvenc telefonmárkájukat.

 

A zenerajongóknak sem kell elkeseredniük: a gitárkoporsót a pörgős életű rockzenészek is kedvelni fogják.

 


A cápa formájú darab egyrészt horgászok számára lehet örök élmény, de - kissé morbidabb esetben- egy cápa által megevett ismerősünk számára is választhatjuk.

 


És végül egy hüllőkoporsó. Amire tényleg nincs magyarázat.

Fotók: thesun.co.uk/ Pénzcentrum gyűjtés

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?