Ne ezen a hétvégén told túl a Balatont: alakul a jövő heti megadugó

Ne ezen a hétvégén told túl a Balatont: alakul a jövő heti megadugó

2017. június 16. 17:00

Különböző időszakokra, különböző sávokat zárnak majd le hétfőn, kedden és szerdán az M7-es autópályán Polgárdinál. Ha ráhúznál pár napot a hétvégére, mutatjuk, merre érdemes hazajönni.

Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Polgárdi térségében a 82-es kilométer szelvénynél tengelysúlymérő-állomás építési munkákat végeznek a szakemberek, ezért 2017. június 19-én és 20-án, hétfőn és kedden a külső és a leállósáv, 2017. június 21-én, szerdán délelőtt a belső, délután a külső és a leállósáv kerül lezárásra - írja közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A sávzárások miatt kisebb torlódásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. A sávelfogyás miatt 100 km/h és 80 km/h sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom lesz érvényben. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

Ahogy már sokszor jeleztük, van egy titkos út a Balaton és Budapest között, ami oda-vissza dugómentes és mellé még gyönyörű helyekre is visz.

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?