16 °C Budapest

Szélviharra, esőre és napsütésre is számíthatunk a 3. héten

2015. január 12. 08:02

A jövő héten is többször megerősödik a szél. Olykor hosszabb időre is kisüthet a nap, de esőre, a hétvégén havas esőre is számítani lehet. Jelentős lehűlés nem várható, több helyen 10 Celsius-fok feletti maximumok is lehetnek - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A középtávú előrejelzés szerint hétfőn napközben a Dunától keletre még több, a Dunántúlon már csak pár órás napsütés lehet, helyenként záporesőre is számítani lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 3 fok között alakul, a kevésbé szeles délnyugati és északkeleti megyékben várható fagy. A legmagasabb hőmérséklet plusz 4-9 fok között valószínű.

KATTINTS! Friss időjárás hírek a Pénzcentrum aloldalán

Kedden reggel foltokban köd képződik és helyenként délelőtt is megmarad. Túlnyomóan napos idő lesz csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 1 fok között valószínű. A nappali maximumok általában 5-10 fok között, délnyugaton kevéssel 10 fok felett alakulnak.

Szerdán keleten kevesebb, délnyugaton, nyugaton hosszabb időre is kisüthet a nap. A nap második felében viszont a Dunántúlon helyenként záporeső is kialakulhat. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 3, nappal többnyire plusz 3-10 fok között, délnyugaton kevéssel 10 fok felett alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön reggel foltokban köd képződik, amely helyenként délelőtt is megmaradhat. Többnyire napos idő lesz fátyolfelhőkkel, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet általában plusz 4-10 fok között, délnyugaton 10 fok felett alakul.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Pénteken sok napsütés várható. Főleg északon lehet szórványosan eső, zápor. A Kisalföldön viharossá is fokozódhat a szél. A minimumhőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 5 fok között, nyugaton 5 fok felett valószínű. A nappali maximumok többnyire 8-14 fok között, északkeleten 6 fok alatt alakulnak.

Szombaton több helyen várható eső, zápor, majd északnyugaton havas eső. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5, nappal 4-12 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap többnyire erősen felhős lesz az ég, és elszórtan várható eső, havas eső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet 3-8 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm