A családokat is várja a Sziget

Pénzcentrum
2013. augusztus 2. 17:32

A kisgyermekes családok, valamint a mozgáskorlátozottak fogadására alkalmas kemping is várja a látogatókat az idei Sziget Fesztiválon.

Az augusztus 5-től 12-ig tartó rendezvényen a családi kemping mellett a Sziget egy másik területén Ability kemping, továbbá Karaván kemping, VIP kemping és a Sziget Home is várja a látogatókat - áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A gyerekkel érkezők számára mintegy ötven-hatvan család fogadására alkalmas, elkülönített kempingben több nyelven beszélő animátorok állnak szolgálatban napi 24 órában. A 10 év alatti csemetéket játszóház várja, a"szundi motelben" pedig délutáni és esti pihenésre vonulhatnak vissza a legkisebbek. A kempingben pelenkázó, valamint folyamatosan takarított tusolók és vécék is megtalálhatóak.

Új szolgáltatás az idén a Sziget Home, ahol faházakat, vagy lakókocsikat bérelhetnek a látogatók. A Hello Wood dizájnerei által tervezett faházak egyenként négy személy számára nyújtanak szálláslehetőséget, míg a lakókocsikban hárman lakhatnak.

A Karaván kempingben a lakókocsival érkezők vásárolhatnak maguknak helyet. Továbbra is lesz VIP kemping, az őrzött területen csomag-, és értékmegőrző, wifi, büfé, fedett társalgó található, állandó őrzéssel, takarítással. A VIP kemping a Szigeten lévő strand-medence szomszédságában épül fel, amelyet csak a kemping lakói használhatnak.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A mozgáskorlátozott fesztivál-látogatók számára az Ability Park - azaz a fogyatékkal élő emberek élethelyzeteit bemutató interaktív élménypark - közelében akadálymentesített kempinget állítanak fel speciális zuhanyzókkal és vécékkel.

A Sziget az idén csatlakozott az Egyesült Királyságból indult nemzetközi Love Your Tent mozgalomhoz, amelynek célja a sátrak gyűjtése és újrahasznosítása.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem