30 °C Budapest

Dugó lehet a Forma-1 miatt

Pénzcentrum
2013. július 23. 16:27

A mogyoródi Hungaroring versenypályán július 26-án (pénteken), 27-én (szombaton) és 28-án (vasárnap) rendezik meg a Forma 1 Magyar Nagydíjat. A Budapesti Közlekedési Központ a kényelmesebb utazás érdekében a szokásosnál nagyobb kapacitással közlekedteti a hév-szerelvényeket a H8-as vonalon, és egyedi, kedvezményes díjszabással segíti a mogyoródi versenypályára igyekvőket. Július 28-án, vasárnap a versenynapra érvényes kedvezményes 9990 forintos álló-, és a 19990 forintos ülő- Forma 1 belépőjeggyel rendelkezők mindhárom metróvonalat díjmentesen vehetik igénybe.

Így juthat el tömegközlekedéssel a Forma 1 helyszínére

A Forma 1 autóverseny magyar futamának helyszínéül szolgáló Hungaroring Mogyoród mellett található. A helyszín tömegközlekedéssel, a Gödöllő felé tartó H8-as hévvel közelíthető meg a fővárosból. Emellett elérhető a Volánbusz Árpád híd M és a Mogyoród, Templom tér között közlekedő különjáratokkal is, melyekről a Volánbusztól lehet tájékozódni.
Felhívjuk a versenypályát hévvel megközelíteni kívánó utasaink figyelmét, hogy az csak a Gödöllőig közlekedő H8-as vonatokkal érhető el, a Cinkotára és Csömörre közlekedő szerelvényekkel nem!
A Forma 1 helyszínéül szolgáló Hungaroring a H8-as hév Szilasliget megállóhelyétől gyalog, a Mogyoród állomásról pedig közvetlen buszjárattal is megközelíthető. A 3-as, a 4-es, az 5-ös és a 6-os kapun át elérhető szektorokhoz Szilasliget, míg az 1-es, a 2-es, a 7-es illetve a 8-as kapun át elérhetőekhez Mogyoród állomáson célszerű a hévről leszállni. A távolság gyalogosan az állomásoktól körülbelül 2,5 kilométer, amely 35-40 perc alatt megtehető, de Mogyoródról busszal is lehet utazni.

A H8-as hév az Örs vezér teréről indul. Az Örs vezér tere könnyen megközelíthető
• Buda és a belváros felől a M2-es metróval,
• Észak- illetve Dél-Pest irányából a 3-as villamos igénybevételével, és számos buszjárattal.

A H8-as hév Gödöllőre közlekedő járatai az Örs vezér teréről az alábbi gyakorisággal közlekednek:
• csütörtökön és pénteken délelőtt fél óránként,
• csütörtökön és pénteken kora délután és a délutáni csúcsidőszakban 10-20 percenként,
• csütörtökön és pénteken az esti időszakban fél óránként,
• hétvégén fél óránként.

A H8-as hév pontos menetrendje holnapunkon az alábbi linken olvasható.

A fentiek mellett a versenyszervezők megbízásából a Volánbusz a Forma 1 Magyar Nagydíjra belépővel rendelkezőknek díjmentesen igénybe vehető, az Árpád híd M és Mogyoród, Templom tér valamint Mogyoród H és Mogyoród, Templom tér között közlekedő autóbuszjáratot közlekedtet, amelyről további menetrendi információ az alábbi linken olvasható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hosszabb hév-szerelvények
Július 25-én, csütörtökön és 26-án a délutáni csúcsidőszakban, továbbá 27-én és 28-án reggel 7 és este 20 óra között a H8-as hév a zsúfoltság elkerülése céljából 3 helyett 6 kocsis szerelvényekkel, megnövelt kapacitással közlekedik.

Kedvezményes díjszabás a héven, ingyenes utazás a metrón
Július 26-án, 27-én és 28-án, az ezeken a napokon érvényben lévő Budapest 24 órás, Budapest csoportos 24 órás és 72 órás jegyekkel, Budapest kártyával valamint 5/30-as jeggyel rendelkező utasaink a H8-as hév vonalán az év többi napjához képest hosszabb szakaszon, Mogyoródig közlekedhetnek, egyéb kiegészítő jegy vásárlására nincs szükség. A többi jegy- és bérlettípushoz kiegészítő hév-menetjegy megváltása kötelező!

A július 28-ai versenynapra érvényes speciális, 9990 forintos álló-, és a 19990 forintos ülő- Forma 1 belépőjeggyel rendelkezők - a belépő felmutatásával - mindhárom metróvonalat díjmentesen vehetik igénybe, azonban ezek a belépőjegyek más viszonylatokra, így a hévre sem érvényesek. (A speciális jeggyel együtt járó kedvezmény célja a vidékről a MÁV-Start pályaudvarairól az M3-as metró Árpád híd állomásának és az onnan induló Volánbusz járatok megközelíthetősége.)

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm