Visszajár a matrica ára

MTI
2013. március 22. 10:30

Visszatéríti a március 14-17. közötti díjmentes időszakra érvényes e-matricák árát az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. azoknak, akik a katasztrófahelyzet miatt nem tudták használni a fizetős útszakaszokat.

A meghiúsult szolgáltatás miatt az ÁAK a közeljövőben lehetőséget biztosít az e-matricák érvényességi idejének átírására vagy azok árának időarányos visszafizetésére. A társaság munkatársai jelenleg dolgoznak a megvalósítás technikai részletein, amelyről a közeljövőben, de várhatóan már a jövő hét folyamán bővebb tájékoztatást fognak adni a közlemény szerint.

Az autópálya-kezelő azt is közölte: az Országos Meteorológiai Szolgálattól kapott előrejelzés alapján, a téli üzemeltetési szabályzat szerint fokozott felkészülést rendelt el teljes hálózatára. Ez azt jelenti, hogy a mérnökségek a jegesedés és csúszásveszély megelőzéseként folyamatosan szórják, "alásózzák" az utakat, valamint teljes gépparkkal - több mint 120 hóeltakarító járművel - és teljes létszámmal várják a további szükséges intézkedéseket.

NEKED AJÁNLJUK
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?