7 °C Budapest

Továbblépés az autósportban (x)

2010. július 30. 08:02

Emlékszik még, hogy milyen jó érzés volt, amikor meglett az első autója? Sokan még éjszaka is felkeltünk, hogy odamenjünk az ablakhoz és megnézzük, ott áll-e még az utcai lámpa alatt. Tettük ezt annak ellenére, hogy mai mércével valószínűleg semmi különös nem volt benne, nem volt tele olyan extrákkal, mint az ülésfűtés, ESP, esőszenzor, DVD, beépített navigációs rendszer, tolatóradar és még lehetne sorolni bőven, amelyek nélkül ma már senki sem vásárolna szívesen autót.

Ám ez még csak az utcai autózás. Az új fejlesztések a Formula-1-ben találhatóak meg legnagyobb számban. Szinte minden futam előtt hallhatunk új gumikról, vadonatúj diffúzorok vagy kipufogórendszerek tesztjeiről, zseniális új ötletekről, amelyek jobb köridőket, biztonságosabb vezetést és nekünk nézőknek pedig még nagyobb élményt jelentenek.

Pedig még mennyi, de mennyi szolgáltatás és kényelmi funkció van, amit el sem tudtunk volna képzelni, most mégis az életünk részei lettek. Ezek azok a kellemes extrák, melyek nélkül jól megvoltunk,... na de ugye velük mégiscsak sokkal jobb!

Hát igen, az ember imádja, ha megfogalmazzák, és egyből kiszolgálják elvárásait - ilyenkor érzi, hogy igazán fontos, hogy sokat számít. Pláne, ha valami olyasmivel lepik meg, aminek létéről addig fogalma sem volt. És ilyenkor felkiált: hogy is voltam meg eddig nélküle? Ami igazán telitalálat, ami igazán hiánypótló, az azonnal, szervesen beépül a mindennapjainkba.

Ilyen szolgáltatás a Raiffeisen Premium Banking

Eljön az Ön életében is az a pillanat, amikor igényli a megkülönböztetett kiszolgálást, amikor szeretne kiállni a sorból és időpontra érkezni banki tanácsadójához. Aki felhívja, ha mozgás van a számláján, fordul a betétje, elkészült a hitelkártyája, vagy ha van egy új befektetési lehetőség. Természetesen Ön is bármikor telefonálhat, hiszen tanácsadója megadja a mobilszámát. Ha már nem elegendő a lakossági alapszolgáltatás, de még nem igényli a privátbanki exkluzivitást, válassza a Raiffeisen Premium Banking szolgáltatást.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Premium ügyfélként személyes tanácsadója segít eligazodni a pénzügyek világában, legyen szó a legegyszerűbb dolgoktól a legbonyolultabbakig és mindemellett életciklusához igazodó pénzügyi tervet is készít anyagi biztonságának megteremtése érdekében. Igy a Raiffeisen Premium Banking ügyfelek nap mint nap megkülönböztetett figyelemben részesülnek, és élvezhetik  az elsőbbségi bankolás minden előnyét. Raiffeisen Premium Banking: különbség jó és kiváló között.

A Premium szolgáltatás igénybevétele feltételekhez kötött, további információért látogasson el a http://www.raiffeisen.hu/premium oldalra, illetve időpont egyeztetés céljából hívja a bank 24 órás ügyfélszolgálatát a 06-40-488-488 számon.

(x)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem