Aegon: Casco akár 35 százalék kedvezménnyel

2009. július 2. 04:00

Május elsejétől újabb kedvezményeket vezetett be az AEGON Magyarország Zrt. a korábbi útitárs casco termékére. Az új biztosítást kötők a Cascoból 15 százalék, és a kötelező gépjármű felelősség-biztosításból legalább 30 százalék kedvezményt kaphatnak, ha van 15 év alatti gyermekük. További újdonság, hogy megemelt Partner kedvezménnyel honorálják (15%), ha a casco mellett egyidejűleg más biztosítást is az AEGON-nál kötnek az ügyfelek.

Elsőként a hazai gépjármű biztosítási piacon, május 1-jétől az AEGON Magyarország bevezeti a gyermekkedvezményt az Útitárs casco termékére is. "Ezzel lépéssel szeretné tovább erősíteni a cég azon szándékát, hogy a gyermekes családok az AEGON-ban találják meg azt a komplex biztosítói partnerüket, amely a család teljes biztosítási igényét (lakás-, élet-, nyugdíj-, és gépjármű biztosítás) jó szolgáltatással és kedvező áron tudja megoldani." - kommentálta a hírt Papp Lászlóné, az AEGON Magyarország Zrt. gépjármű biztosítási üzletágának vezetője.

Az új biztosítást kötő ügyfelek a cascóból 15 százalék a Kötelező Gépjármű felelősségbiztosításból legalább 30 százalék kedvezményt kaphatnak, ha van 15 év alatti gyermekük.

Szintén május elsejétől köthető, a kimondottan használt autókra (2 évesnél idősebb) szóló Útitárs casco, amelyet most egy limit kedvezményes kiegészítővel ajánl az AEGON. A limit kedvezményes verzió további 20 százalékkal csökkenti a biztosító egyébként is kedvező díját. Ezt a lehetőséget azoknak érdemes választani, akik az autójuk javítását egy visszafogottabb javítói óradíjjal működő szervizben is meg tudják oldani.
A limit kedvezmény megoldás lehet azoknak a családoknak is, akiknek a válság kapcsán jelentősen megnövekedett kiadásaikat kell csökkenteniük, hiszen így nem kell teljesen lemondaniuk a biztosítási védelemről.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?