18 °C Budapest

Aegon: Casco akár 35 százalék kedvezménnyel

2009. július 2. 04:00

Május elsejétől újabb kedvezményeket vezetett be az AEGON Magyarország Zrt. a korábbi útitárs casco termékére. Az új biztosítást kötők a Cascoból 15 százalék, és a kötelező gépjármű felelősség-biztosításból legalább 30 százalék kedvezményt kaphatnak, ha van 15 év alatti gyermekük. További újdonság, hogy megemelt Partner kedvezménnyel honorálják (15%), ha a casco mellett egyidejűleg más biztosítást is az AEGON-nál kötnek az ügyfelek.

Elsőként a hazai gépjármű biztosítási piacon, május 1-jétől az AEGON Magyarország bevezeti a gyermekkedvezményt az Útitárs casco termékére is. "Ezzel lépéssel szeretné tovább erősíteni a cég azon szándékát, hogy a gyermekes családok az AEGON-ban találják meg azt a komplex biztosítói partnerüket, amely a család teljes biztosítási igényét (lakás-, élet-, nyugdíj-, és gépjármű biztosítás) jó szolgáltatással és kedvező áron tudja megoldani." - kommentálta a hírt Papp Lászlóné, az AEGON Magyarország Zrt. gépjármű biztosítási üzletágának vezetője.

Az új biztosítást kötő ügyfelek a cascóból 15 százalék a Kötelező Gépjármű felelősségbiztosításból legalább 30 százalék kedvezményt kaphatnak, ha van 15 év alatti gyermekük.

Szintén május elsejétől köthető, a kimondottan használt autókra (2 évesnél idősebb) szóló Útitárs casco, amelyet most egy limit kedvezményes kiegészítővel ajánl az AEGON. A limit kedvezményes verzió további 20 százalékkal csökkenti a biztosító egyébként is kedvező díját. Ezt a lehetőséget azoknak érdemes választani, akik az autójuk javítását egy visszafogottabb javítói óradíjjal működő szervizben is meg tudják oldani.
A limit kedvezmény megoldás lehet azoknak a családoknak is, akiknek a válság kapcsán jelentősen megnövekedett kiadásaikat kell csökkenteniük, hiszen így nem kell teljesen lemondaniuk a biztosítási védelemről.

NEKED AJÁNLJUK
Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 22. szerda
Júlia, Rita
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem