1 °C Budapest

A legkeresettebb autómodellek - tarolt a németek luxusmárkája

Pénzcentrum
2007. szeptember 14. 10:05

Ahogy azt több fórumon is olvashattuk az elmúlt napokban, az autógyártók sikerességét a tulajdonosok, a potenciális befektetők és a vásárlók is az értékesített mennyiség alapján ítélik meg.

Ennek egyik mérőszáma lehet az amerikai LeaseTrader.com által elkészített havi kedveltségi lista. A tengerentúli lízingközvetítő cég arról számol be minden hónapban, hogy a szolgáltatásait igénybevevők végül melyik modell mellett teszik le a voksukat.

Augusztusban a BMW vitte a pálmát, az első helyet a 328-as modell szerezte meg, de szépen szerepelt az X3 és az X5 is, melyek a Mercedes C230 sportszedánja után a harmadik és a negyedik helyen végeztek.


A cég igazgatója szerint a BMW dominanciája a lízingelt autók körében a gyártó azon elhatározásának köszönhető, hogy egy rendkívüli vezetési kényelmet adó luxusmárkát elérhetővé tegyen. Persze ez főként az árakon keresztül valósul meg.

NEKED AJÁNLJUK
Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 1. péntek
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem