Closeup of female in love texting with her boyfriend on the cell phone. Woman having a chat on mobile app with boyfriend.

Te is használod a Vibert? Változik a szolgáltatás, így lehet bejelentkezni az app-ba!

2022. április 26. 18:31

A Rakuten Viber bejelentette legújabb funkcióját, a kétlépcsős ellenőrzést. Az extra biztonsági lépés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy PIN-kód és e-mail segítségével hitelesítsék fiókjukat.

Azok a felhasználók, akik bekapcsolják a kétlépcsős hitelesítési funkciót, létrehozhatnak egy saját hatjegyű PIN-kódot, és megerősíthetik email címüket. A felhasználó személyazonosságát a bejelentkezésekor akár mobiltelefonon, akár asztali gépén keresztül az egyéni PIN-kód megadásával kell igazolnia. Abban az esetben, ha a kódot elfelejtik, az ellenőrzött e-mail cím segítségével a felhasználó visszaállíthatja a fiókjához való hozzáférését.

Ezen felül a PIN-kód birtokában nem lesz lehetőség a fiók deaktiválására az asztali alkalmazás használatával. Aki asztali számítógépen keresztül próbálja deaktiválni a Viber-fiókot, annak a PIN-kódot kell használnia.

A kétlépcsős ellenőrzés a vállalat közlése szerint védelmet nyújt a hackerek ellen, akik eltérítik a felhasználók fiókjait, hogy spameket küldjenek, vagy hozzáférjenek személyes adataikhoz. A platformon belül a nem ellenőrzött fiókok számának csökkentése nemcsak a platformon megjelenő spam üzenetek számát csökkentheti, hanem egy hatékonyabb és stabilabb alkalmazást is létrehozhat felhasználóinak, hogy világszerte kommunikálhassanak szeretteikkel. Emellett a Viber a jövőben biometrikus hitelesítés hozzáadásán is dolgozik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem